ÄNTLIGEN LEDIG!!


Vilken vecka det har varit! Har suttit inne vid datorn konstant och bara skrivit och skrivit på examinationsuppgiften.
Lämnade in den igår vid lunch och sen när jag kom hem så kändes det så himla konstigt när jag inte "behövde" göra ngt :) Har kännts jätte pissigt att inte kunnat vara ute i det fina vädret, har inte ens haft tid att träna ngt (har lite dåligt samvete). MEN idag åker vi upp till fällen så alla otaliga timmar med skidor kanske uppväger det :D
Igår hade vi fotokursen (kvällskursen) igen, föreläsning osv. Ska försöka få fotat första upppgiften (landskapsfoto) i fjällen, så jag får hoppas på ett strålande väder i helgen :)

Snart så slutar Petter, ska åka och hämta honom på skolan. Sen hem, packa klart det sista och sen börjar vi åka uppåt! Kommer bli en mys kväll ikväll, eftersom att vi kommer att vara ensamma tills imorgonbitti :)

Hoppas ni får en jätte bra helg, för det ska då minsan jag ha! ;D

Puss&Kram

:D





Fy vilken kul kväll jag hade igår! :D
Deppade hela dagen eftersom att jag var tvungen att sitta inne och plugga och tvätta (steg upp 0800) trots det fina vädret. Jag tyckte iallafall att jag förtjänade lite vila emellan plugget och tvättstugan, så jag slog på dagboken (min och emmsis film) käkade lite frukost och fortsatte sedan pluggandets. MEN kvällens bravader vägde upp det hela! Det började med att Fiso och Helena kom hit och vi svammlade och fixade oss. SEN tog vi bussen till ålidhem och halkade runt på vägen i våra höga klackar.. Väl på Geografigränd 14 så entrade vi festen och möttes av en super skylt "what happens in pimp inn.. stays in pimp inn.." det säger väl det mesta om kvällen antar jag ;) hahaa. Det dracks Jellyshoots, bål, passoa, jäger, champagne, cider, vin och röktes vattenpipa i ett väldigt skrattigt och glatt sällskap ;D Ida och hennes söta roomies hade en väldigt väldigt väldigt lyckad inflyttningsfest!

Helt seriöst så vet jag inte hur länge sedan det är jag har haft så kul som jag hade igår, jag och Fiso kände att vi levde igen, vi var som unga på nytt, som förut när vi gjorde precis vad vi ville och var fertila! :D

Nåväl, vi gjorde entré på Corona just innan 0100, vägen dit kantades av kisspauser i skog och cyckelskjul! Helena raggade friskt efter allt som rörde sig med repliken; -Har du en tia? :) Vi roade oss med att kasta mynt omkring oss (eftersom att vi är så jäkla rika), som Helena sedan sprang och plockade upp (hon var inte lika rik).
Väl inne på corona så dansades det hela natten, förutom när jag fick kramas med underbara Kajsa, som helt klart är snyggast anställda på hela stället! :)

När vi äntligen hade kommit ut så började jag pinna hemmåt, men Fiso och Helena skulle åka buss, el. taxi och jag var inte sugen på att gå hem aldelens ensam i mina höga klackar. Så jag snålåkte taxi hem :)
Väl hemma så gjorde jag mig två rostisar, drack två glas vatten och somnade direkt när huvudet nuddade kudden. Eller nu ljög jag, jag skickade faktiskt ett väldigt romantiskt fyllekomponerat sms till Petter. Ord som korv och pus gick att hitta när jag funderade imorse över vad jag skrivit egentligen.

Jag hade även ett fyllesms i inkorgen imorse av Emmsi Pemmsi, i love u! ♥
Det gjorde min dag så bra, har varit så glad efter att jag läst det där och efter att jag pratat med Kajsa och bokat in date.

Dock så har jag sovit alldelens för länge (1300) och nu fyra timmar senare har jag fortfarande inte fått gjort ngt av det jag hade tänkt! Så nu är det kanske dax för att städa undan lite här innan Petter och Aston kommer hem, duscha och ta på sig kläder och sedan fortsätta med pluggandet. SÅ att när Petter och Aston kommer hem så är jag free för uteblivet mys och kärlek.

Ciao.

HIPP HIPP HURRA!

image380

9mån

Idag fyller Aston 9mån ;)
Och det firade han och Petter med att överge mig och fara till fjällen =) haha.
Nåväl, min dag har flytit på iaf, började med core vid 1100 och direkt efter det stepmuskel, det var väldigt jobbigt!
Efteråt åt jag lunch med mina pälsklingar och sen när dom for iväg så for jag till Jenny och gått igenom lite upg.
Promenerat hem och nu väntar jag på att Fiso, Helena, Neam, Nippe osv. ska droppa in, vi ska ha tjejkväll, mysa, se film och spela spel. Nippe får bara vara med för att han har nog långt hår att göra flätor i ;)

image312

Månförmörkelse.

image379

Inatt ställde jag klockan på 0400 för att gå ut och se månförmörkelsen.
Innan klockan 0400 så vakande jag hundra gånger och trodde att jag hade försovit mig, jag till och med drömde att alarmet ringde och att jag steg upp och gick ut på balkongen för att se. Iofs så kunde jag ta på månen i min dröm, den var stor och hängde precis brevid min balkong. Nåväl, 0400 när det verkligen var dax så klev jag upp och gick ut för att se detta storslagna fenomen så såg jag ingenting. Dimman låg som ett täcke över hela ume, gatulamporna lös upp vattenpartiklarna och himeln var alldelens ljus. Jag blev så jäkla besviken!

Just nu är min Petter och skriver tenta, jag och aston har sett film och nu ligger plutten och sover.
Ska försöka få lite pluggat nu innan det är dax att fara till veterinären med Aston.

Puss ♥

.......

image378

Är "ledig" i en vecka framöver (läs: vi ska skriva en examinations upg).
Var på skolan imorse och kopierade från böckerna, och gick igenom frågorna med några från klassen, känner mig inte ett dugg motiverad. MEN det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång, imorgon ;)
Tror att när man väl sätter igång så går det nog av vägen. Förhoppningsvis så går det fort.

Igår var jag m. Jenny och Helena på pump och jag undrar om det var imorgon Jonna menade att vi skulle på stepmuskel? :) idag är det iallafall vilo dag! Promenaden hem från skolan m. Fiso är nog den enda träningen jag kommer åstadkomma idag. Kring halv6 ska vi fara på kalas hos Maria och efter det är det skola igen (fotokursen).
OCH SEN är det top model dvs. jag, Fiso och Neam kommer sitta bänkade vid soffan, i utbildningssyfte såklart ;)

Fiso drog nyss hem, vi har suttit här och pysslat, hon är överväldigad över hur mkt pysselsaker en människa kan ha. Kanske måste jag skaffa ett pysselrum snart, undra vad jag skulle kalla det? örtgården, möjligheternas rum, hmm? ;D förslag? Aston blev deprimerad när hon for, iallafall tillfälligt. Han vägrade gå hem igen efter att vi följt henne den "långa" vägen till busshållplatsen. Nåväl, dom återförenas juh lite senare.

glasögonorm + bokmal under tvång = jag = sant



Vaknade åter igen tidigt (trotts att jag är ledig) vilket jag gör för det mesta egentligen.
Måste nog erkänna att jag är lite mer utav en morgonmänniska nuförtiden..
Nåväl, den här dagen kändes inte lika bra som gårdagen, jag tror det var solens fel, den sken inte in genom alla fönster idag. Pallrade mig upp, gick ut med aston, gjorde frukost, slog på musik och vred upp volymen, och därefter slog jag mig ner i soffan och började läsa boken som vi ska ha läst klart tills imorgon (Jo jag vet, jag är sent ute) dessutom är boken på engelska dvs. det tar lite längre tid.

MEN jag ska tala om för er att jag nu bara har ca.10sidor kvar att läsa, sen är jag finito!
Har dock inte läst hela dagen, har tagit mig ngra välförtjänta pauser :)
Har bla. varit ner på stan och hämtat mina glasögon :D Så nu försöker jag vänja mig vid att se som en falk igen!
Jag har hunnit vara och handla lite, myst med pälskling och paston, och gjort jätte god kycklingsoppa :) mums.
Just för tillfället så håller pälskling x2 på att baka äppelpaj och jag gissar på att aston fixar machansåsen ;)
Så när klockan piper och mina 10sidor är färdiglästa är det mys och film som gäller resten av kvällen ♥ inte så dumt direkt ;)

Ane Brun feat. Teitur - Rubber & Soul

:D

image377

Ännu en fantastisk dag :)
Vaknade utvilad innan 0800, solen sken och livet var härligt!
Här på istidsgatan 44 har musiken varit på högsta volym och jag har dansat omkring i lägenheten med fönstrena och balkongörren på vid gavel.. Kände att detta var en städar dag och storstädning blev det.
Har hunnit göra massor, dammsuga, skura, dammtorka, vikt tvätt, diskat, bytt och fållat gardiner, friserat och sett till att mina blommor mår bra, jag har till och med putsat mina fönster! de ni ;)
Har varit ute och njutit av solen som värmde som aldrig förr, och nu ska jag ta och skämma bort mig själv och ha lite hemma spa innan jag ska ta ännu en promenad, snälla Fiso har bjudit mig på middag ikväll :)
Hon ska göra hemma gjord palt, vilket kommer bli spännande ;) hahaa.

Dessutom så kommer pälskling x2 vara hemma inom 5h :D
Kan inte beskriva hur mkt jag längtar efter dom, blir kram&puss kalas när dom kommer hem ;)

Ciao ♥

:D

Shake it idag, var väldigt kul och jobbigt dessutom :) Fick sällskap på vägen hem av Fiso och vi funderade över hur vägen mellan iksu och mig kunde kännas så läng en gång i tiden, tiden då vi var spontana, berusade och delade skor. Över till annat, gjorde en jätte god pastagratäng som Emmsi har komponerat, men den här gången lyxade jag till den m. lite fläskfilé. Var väldigt mumsigt och just nu är jag så mätt att jag knappt orkar röra på mig.
Har nyss sett klart the holiday, den är lika bra varje gång och jag känner mig så himla kär och lycklig så här efteråt :) Är på väldans gott humör idag och ska verkligen njuta av den här kvällen som jag har sett framemot hela dagen! Så här går jag runt ensammen hemma i myskläder och tjocksockar, med ett brett leende på läpparna :D
Imorgon kommer Paston och pälskling hem ♥
life is god.

Här får ni en liten styrkegivande låt al á Emmsi style ;)

Whitney Houston - I Will Always Love You

miss u.

Jag saknar min Paston ♥
Och Petter kanske litegrann oxå ;)

image307

Fabulosa dag!

Jag och Fiso har haft en hektiskt dag.
  • Började kl0915 dvs. 1h (!!!!) tidigare än vanligt
  • vi har sett flera avsnitt av Dallas (mer underhållande än Kenneths stämma iallafall)
  • slutat senare än vanligt
  • suttit kvar på skolan och gjort lite "läxor"
  • promenerat hem till mig i solen
  • vilat i 15min
  • tagit bussen ner på stan
  • funderat på vad vi skulle förgylla vår dag med
  • vi kom på den roligaste idéen
  • Vi gick in på indiska, letade fram de fulaste kläderna vi kunde hitta och klädde ut oss till bohemiska konstnärer
  • Vi gick vidare och tog sikte på HM
  • nedreplan: emo, rysk lyskdam, oskyldig prästflicka & were siiiinging in the rääääjn, weeeeee.....
  • övreplan: lysk lysk lysk lysk
  • Efteråt blev vi trötta och hungriga och bestämde oss för att åka hem
  • Vi fick vänta 25min på bussen eftersom att en elak busschaffis lurade oss att det inte gick ngn buss hem (mitt i allt när vi satt och tjurade så kör våran buss förbi oss).
  • Skit-Jårkå-Jarmå gick förbi och ryggade tillbaka och sa åt Fiso (som var väldigt snygg idag)
    - Åhh herregud vad mycket spakel, jag visste inte att det fanns sånna här idag
  • Vi gav han onda ögat (!)
  • Ställde oss vid vår busskur och gömde oss bakom metrolådan eftersom alla alkisar fullkomligt svärmade
  • MEN sen kom Alkis-Lenny som var polare med nightwish och sa att Fiso var snygg, flera gånger
    Alkis-Lenny var söt och helt klart ta-hem-och-rengöra-vänlig. 
  • Idag har vi skrattat åt vår misär och den tragiska stämningen som omgav oss.

Här nedan ser ni exklusiva bilder från vår fabulosa dag!


alla hjärtans dag 2008

image330

Min dag har börjat bra, nästan lika bra som igår då jag och Fiso startade morgonen med lite träning på iksu.
Eller vem försöker jag lura, min morgon har till och med varit bättre, med en massa mys ;)
Dock så har Petter och Aston rymt till fjällen över helgen, så nu är jag utan mina pälsklingar i några dar.
Under alla våra år tillsammans så har vi bara lyckats "fira" alla hjärtans dag en enda gång, och jag antar att idag får räknas som en halv gång ;) Blev så himla chockad idag när Petter kom hem från skolan, med sig hade han en jätte fin tulpanbukett (mina favoritblommor) ♥ Hur som helst det var verkligen super gulligt och jag känner mig såå glad idag fast jag är lämnad åt mitt öde (näringsbrist). Men helt ensammen har jag inte varit idag, har hunnit kramas med Jojjo och fått mysa med min älsko Kajso hela kvällen :D

Kisses ♥

<3

image329

Här kommer lite bilder från 2003.06.01 fram tills nu på mig och mina pälsklingar ♥

pump.

Har varit på ett jätte bra pump pass ikväll :) är helt skakis i kroppen, speciellt armarna, så jag skriver detta med stor möda ;) hahaa. Ska alldelens strax hoppa i duschen och sen tvinga mina pälsklingar till mys och film ♥
Är ledig imorgon vilket är välbehövligt eftersom att min motivation är väldigt låg inför hela den här terminen, bara saminarium och inlämningsuppgifter (minst en gång i veckan) om vem som har bråkat med vem, pippat med vem, och så en massa teorier därimellan. nääe usch och fy. Imorgon hoppas jag på att få vakna av att solen skiner in genom fönstret, äta en god frukost och sedan fara på bodybalance m. Fiso och därefter kopiera hela dallas boken som skall vara läst tills på tisdag.Jag har stora planer på att rymma m. Petter till fjällen, men jag antar att jag måste ta med mig den kopierade boken dit :/ urk.

image263

...

Har haft en superbra helg!
Lördagen var mysig, klev upp tidigt for och solade m. Kajsa osv.
Sen for vi på shake it! som var väldigt kul, blir nog en lördags tradition ;)
Var hos Kajsa hela kvällen innan vi for ut på corona och dansade hela natten lång.
Har nog aldrig haft så ont i fötterna någonsin och ändå hade jag på mig de skönaste skorna jag äger, lack pumpsen ;) blev inge gå-hem-barfota-i-snön den här gången, Petter var snäll och kom och hämtade mig, Kajsa och Philippe. På söndag, igår, vaknade jag pigg som en mört, men efter ett tag i vaket tillständ så insåg jag att detta skulle bli en väääldigt lugn dag. Vilade en massa, fick besök av Nea och Nils, såg film osv.

Idag har jag haft ännu en ledig dag och även den har tillbringats i det lugna.
Film och mys hela morgonen, gjorde avbrott för en promenad i solen m. Aston, men nu efter det kommer den att vara fortsatt lugn. Ska ta och snabb städa här lite, men sen tänker jag inte röra en fena utan bara ligga i soffan, mysa och se film. Ngn som har sett the curse of the golden flower? älskar sånna dära filmer som ex. memoirs of a geisha :) dom är så otroligt vackert filmade. Så ikväll blir det att se den.

image289



galej.

image287

Hade en superbra dag igår med Kajsa :)
Först lite frukost/lunch på skolan innan vi tog bussen ner på stan och gick i affärer, för att sedan ta en fika på mekka och skvallra ;) Innan vi for hem så förtjänade jag tulpaner och väl på buketten så tyckte även Kajsa att hon förtjänade tulpaner. Så med blommorna i vår hand tog vi sedan bussen hem igen! Och tur var då det, för med den där knäppjöken kan man juh inte vara allt för länge ;) finns juh risk för att få magmuskler av allt skrattandes ;) hahaa. Sen for jag och Petter och handlade lite, åt god mat och såg film.

Idag har jag vaknat tidigt, varit och solat med Kajsa och sen ut på ersboda på hm, bolaget, stadium och intersport. Ikväll ska nämligen jag och Kajsa slå klackarna i taket och dra ut på galej :D
MEN innan det så ska vi  hinna med ett träningspass på iksu, så idag är det både shake it på iksu och sen på krogen ;) Tror det kommer bli en väääldigt kul kväll :D

Ciao.

<3

image284 image285

Åhh så jag saknar min mommo just nu :/




.......

Idag känns det som att jag har fått mycket uträttat även fast jag egentligen kanske inte har det..
Började dagen med en välförtjänt sovmorgon, käkade frulle och gjorde mig redo för att åka ner på stan.
MEN innan det så gjordes det ett stop hos Fiso, ett stop ner i tvättstugan och sätta i tvättmaskinen och ett stop på skolan, dumpade av Petter och lämnade in protokollet. SEN bar det av ner på stan, var och fixade med glasögonen, det blev dom svarta tillslut trotts mycket beslutsångest. Igårkväll var jag 100% säker på att jag skulle ta dom bruna, men idag vände det och det blev dom svarta iallafall. Passade på att gå runt på lite affärer, men jag blev snål och började fundera om jag verkligen verkligen behöver det jag kollade på, svar nej.
Sen så kom jag även ihåg någonstanns i bakhuvudet mitt och Emmsis köp stopp ;)

Efter stan bar det av hemmåt igen, fixade med tvätten och chillade.
Kring 1700 drog jag ner till iksu och passade på att sola innan passet började, har varit på funk idag igen.
Tänkte att jag skulle få känna mig duktig, men ny instruktör betyder oxå ny koreografi! tyvär.
Var inte ett roligt pass alls, och kände mig rätt borta för det mesta, men helt färdig har jag varit efteråt iallafall.
Tror att även om man inte hänger med på alla steg så går det juh att ta ut sig på dom man kan, och när man inte är helt borta så har det juh bevisligen funkat! :)

Nu ropar min älsko pälsko på mig att det är middag och sen blir det myyyyyyyyyyyyys ;)

Jag är en solkrigare.

image283
Idag var det bodybalance som gällde, man skulle stå som en hund, sträcka sig mot solen, stå som en solkrigare, gå ner i spagat (who are we kidding?), och framförallt inte somna under avslappningen.
Summan av kardemumman: Väääääldigt hmm.. personligt? MEN dock så tror jag att det är ett super bra pass om man behöver träna ryggen och bålen, samt bli lite vigare och sträcka ut sina muskler ordentligt. dvs. Ett pass som man kan gå på efter ett annat el. typ i slutet av veckan för att mjukgöra kroppen ordentligt och ladda inför en ny vecka :) återigen är jag possitivt överaskad och ska glädjeligen anmäla mig på detta typ en gång i veckan. Har nog aldrig varit så himla varm och avslappnad i kroppen som idag efter passet. Min "vilo dag" blev nästan en vilo dag iallafall :)

Ikväll har jag brottats med seminarium protokollet som ska vara inlämnat imorgon, urk. Men jag börjar se ljuset i tunneln iallafall, Petter ville vara snäll och hjälpa mig, så han läste igenom alltihopa och blev nog inte mycket klockare, eller vad säger ni om

På vilket sätt knyter Thompson det moderna samhällets kulturella framväxt till kommunikationsmedierna när det gäller: medier - synlighet respektive offentligt - privat ?


Jag är så less den där Habermas och Thompson och tycker att dom kan gå och bråka ngn annan stanns och INTE skriva en bok om det. Vill bara få det inlämnat så att det är bortgjort. Näe, nu ger jag upp för ikväll och låter det som är skrivet hitils duga. För nu har jag två pälsklingar som tjatar på mig att jag ska komma och mysa ♥

Glasögon problem

image279

Åhh vilken trött dag jag har haft idag!
Gissar på att jag sov innan 2200 igår och trotts det så försov jag mig imorse, kom dock ej försent till föreläsningen, men iallafall. Det är nog som Ida sa att om man försover sig så är man lite efter hela dagen.
Har varit på funk ikväll, var väldigt kul och jag tror det blir ännu roligare när man har lärt sig alla steg jätte bra och kan ta ut sig mer. Måste boka in det till veckan igen. Imorgon har vi våran "vilo dag", mest bara för att vi måste skriva den där rapporten som ska vara inlmänad i övermorgon. Men på torsdag kör vi igen :) och idag fick jag Fiso att promenera den lilla biten hem med mig :)

Har hämtat ut mina glasögon idag, vet inte riktigt vilken båge jag ska välja?? har stått framför spegeln i evigheter och bara funderat, funderat och funderat, tagit av och tagit på. Och ändå är jag inte klokare. den bruna eller den svarta? Fiso tycker brun, Petter tycker svart, och jag vet inte alls vad jag tycker?! suck.

Näe, nu ska jag nog säga godnatt för idag.
Fattar inte varför jag är så himla trött hela tiden?

....



Tänk om man kunde dansa så här!?!
Nåväl, nu ska jag byta om och börja promma ner till iksu, funk ikväll..
Man kan juh alltid hoppas.. ;)

Purple rain.

afro POWER dance!

image276

Vaknade på fel sida imorse och har kännt mig hel deppig hela dagen :/
Har legat i sängen i säkert en timma och bara stirrat rakt ut genom fönstret efter att jag kom hem från skolan, legat med frågornas bok tryckt mot bröstet och bara deppat ännu mer.. MEN sen så ringde Fiso och upplös mig om att snart var det dax för afro power dance på iksu. Så jag klädde på mig ordentligt och började promenera dit, trotts att Petter insisterade på att jag skulle ta bilen! Men deppiga jag kände mig som en koloss och trottsade den varma bilen. För som ni säkert vet så finns det inga dåliga väder, bara dåliga kläder!
Afron överaskade mig väldigt mycket, min negativa inställning förvandlades helt klart till en väldigt possitiv upplevelse :D Sjukt kul, och väldigt jobbigt! Det var inte alls som jag trodde :D Och detta lär jag gå massor av fler gånger på! Efter passet så försökte jag få Fiso att promenera hem med mig, tyvär utan resultat! Men jag förstår hennes argumentationer ;) hahaa. Nåväl, skönt att få gå en lite promenad hem oxå när man är så varm :)
Summan av kardemumman är att jag känner mig så otroligt glad och fylld av ny energi efter det här passet! Detta rådde verkligen bot på min super deppiga och gråa dag, och gjorde mig super happy! Så förhoppningsvis så är det slut på dessa dagar framöver! :D Nu ska jag däremot hoppa in i duschen medans min älskade lagar middag!

Puss&Kram ♥




Födelsedags partaj :D

image271

Vilken dag det var igår!
Började dagen med att kliva upp tidigt och tvätta, sedan storstädades det i hela lägenheten.
Rensade ordentligt bland alla saker, hängde upp tavlor och krokar, slängde ut dom gamla skåpen, putsade och skurade tills allt glänste! Så nu är det riktigt riktigt fint och städat här hemma hos oss =)
När vi äntligen var färdiga med städningen så var det bara att slänga sig i duschen innan Olof (det andra födelsedagsbarnet), Douglas och Neam kom. Det blåstes ballonger, muffin pyntades och banderoll gjordes.
Sedan började våra gäster droppa in en efter en och med sig hade dom fin fina presenter, vin, asti, choklad, en godiskaktus och den bästa presenten av dem alla; SVARENS BOK!
Känner på mig att jag kommer få mycket använding av den ;) hahaa.

Hade en super trevligt kväll här hemma hos oss :D så trevligt så att jag till och med har glömt bort att använda kameran, tyvär! Ytterst få bildbevis finns, ska ladda upp dom senare! Det är ngn mystisk fotograf som har fotat och glömt att använda blixten.

Nåväl, sedan begav vi oss ut på corona :) Hade super kul även där, det dansades, spilldes och skrattades :)
Är glad att mina älskade Kajsa var über snygg och förfriskad, annars hade jag haft dåligt samvete för all dryck som råkades hamna på golvet ;) hahaa.
Senare på natten när det bagav sig hemmåt igen så blev det en favorit i repris igen!
Jag blev så jäkla less på att det gick så söligt att gå i högklackat, så då kom jag på en ultimat idé och gick barfota ända hem i snön. Tåls att tillägga att det inte var det minsta kallt! :)
Väl hemma blev man varm igen med en massa mys och idag har vi sovit ganska länge, ätit frukost och tagit oss ut i det härliga vädret :) Blir så himla lycklig varje morgon som solen skiner :D

Nu är det dax att börja laga söndagsmiddagen så den är klar innan mina kära pälsklingar kommer :)



ADJOS ♥

...

Nu ska jag gå och sova, och hoppas på att min morgondag börjar lika bra som den gjorde idag.
DVS. Jag kliver upp före tuppen, käkar frulle och gör mig färdig för att gå till skolan.
Jag ringer Fiso som jag skulle sammanstråla mig och det jag får till svar i telefonen är på ett ungefär;
- Jag sover, dra åt helvete, jag kliver upp nio, klick.

MEN fisos dåliga morgonhumör kunde inte stoppa mig, så jag började måla lite ramar till min fotovägg (som Petter har lovat att hjälpa mig sätta upp imorgon), medans solstrålarna sken in genom fönstret och värmde!
Min byrå står nu btw. färdig monterad i hallen och jag är jätte nöjd :)

image267image268image269

RSS 2.0