Månförmörkelse.

image379

Inatt ställde jag klockan på 0400 för att gå ut och se månförmörkelsen.
Innan klockan 0400 så vakande jag hundra gånger och trodde att jag hade försovit mig, jag till och med drömde att alarmet ringde och att jag steg upp och gick ut på balkongen för att se. Iofs så kunde jag ta på månen i min dröm, den var stor och hängde precis brevid min balkong. Nåväl, 0400 när det verkligen var dax så klev jag upp och gick ut för att se detta storslagna fenomen så såg jag ingenting. Dimman låg som ett täcke över hela ume, gatulamporna lös upp vattenpartiklarna och himeln var alldelens ljus. Jag blev så jäkla besviken!

Just nu är min Petter och skriver tenta, jag och aston har sett film och nu ligger plutten och sover.
Ska försöka få lite pluggat nu innan det är dax att fara till veterinären med Aston.

Puss ♥
Kommentarer
Postat av: Elin

ja jag ska ta å gör ett ryck och förklara min livsituation, men nu har jag arslet fullt med jobb, har varit tvungen att delegera ut en del...

2008-02-21 @ 12:50:58
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Becka

Vilken trevlig blogg du har!!
Hoppas du har en bra dag!

2008-02-21 @ 15:02:46
URL: http://www.beckasin.net
Postat av: Mormor

Lilla älsklingsgumman min, din blogg är en frisk fläkt i mitt liv. Synd att du inte fick se den röda månen på riktig. Kram!

2008-02-21 @ 16:13:27
Postat av: Anonym

människorna jag jobbar med är riktigt roliga typer, trivs jätte bra :) dom har ungefär samma humor som jag, alltså dålig :p så dom lyfter upp vardagen rejält så "jobbet" blir ännu bättre. ja, är helt förvånad över hur bra det känns att ta hand om dom äldre på sin sista vandring. dom uppskattar varenda sak man gör vilket gör att man känner sig uppskattad. hade så mkt fördomar innan så ojoj, jag får verkligen ta tillbaka allt jag sagt. näe men faktiskt så är detta yrke något jag faktiskt skulle kunna jobba med. kanske inte hela livet med tanke på alla tunga lyft mm. men ett tag, why not :) uscha då, är det mkt i skolan då ? du kan få ta mina läxor också som har hamnat på efterkälken ;) be my guest! men imorn är jag ledig så då blir det plugg plus umgås med min fina familj :) jimmy kom förresten hem med gerberor idag, blev helt chockad, han tyckte jag förtjänade dom.. tur att man har människor som lyser upp ens liv! det gör du också, fast på avstånd :) har du något annat o berätta då ? :)

2008-02-21 @ 23:00:12
URL: http://theresan.blogg.se
Postat av: Elin

Tack så hemskt mycket

2008-02-22 @ 08:34:28
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Anonym

okej, vilka vuxenliv vi har ;) jasså så du är helt alone i helgen ? tråkigt o sova ensam :S hehe nå det händer typ en gång om året att det blir blommor så man får passa på o skryta lite ;D oh ja, har aldrig varit någon tvekan om vars vi står, och skönt är det!

2008-02-22 @ 14:52:42
URL: http://theresan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0