:)

♥ Åhh jag är så himla kääääär... och lycklig :) fattar inte hur det kan kännas så här underbart mest hela tiden!
Men jag klagar inte ;) Det enda som faktiskt gör mig lite lessen är att min bejbis är borta :/ Har fått gråta en skvätt minst en gång om dagen, speciellt när Petter är extra dum ;)

Vi var juh i Kalix i helgen, hade en alldelens förträfflig resa upp med Neam och Nippe som sällskap :)
(Neam höll förövrigt på att bli tagen av havet på väg över till ön, men hon överlevde, nästan iaf).
Tillbringade hela min helg hemma hos min älskade Emmsi ♥ Så på torsdag kväll när vi kom hem och hade släppt av Neam och Nippe i baskeri for vi hem till älgstigen och jag hann mysa med vovvarna lite innan jag tog smaragden och mös med Emmsi :) Kring 00.00-00.30 kom vi på den briljanta idén att vi MÅSTE hugga en julgran så vi ringde mommo (som tur är så är hon vaken sent) och lånade en såg :) Sen for vi ut till ett hemligt ställe och "hittade" en avsågad gran -host- så vi packade in den i bilen och for hem igen.

På fredagen vaknade vi tidigt, Emmsi for iväg till jobbet och jag tog smaragden hem till älgstigen igen och minuter efter det  följde jag efter Emmsi i mammas bil med mamma :) Shoppade lite saker hem till istidsgatan, åt lunch och bara hade en superdag med mamma. Sen for vi och hälsade på Acke och sedan hem igen.
Passade på att hälsa på mina kära medarbetare på buketten en sväng och längtade tillbaka :) Men snart är det jul och då ska jag passa på att jobba :) Åkte till morfar och Lena och mös med dom fram tills det att Emmsi kom hem från Ikea. Då beställde vi china mat och började pynta granen. Och efter många OM och MEN från Emmsis sida (hon har problem med tålamodet och aggressioner). Så fick vi granen att stå rakt. Vi sätte upp lamporna, några kulor och vattnade den stackars granen och gjorde oss sedan redo för att fara till Marie. Men lagomt tills vi var på väg ut genom ytterdörren så hörde vi en duns. Granen, kulorna och framförallt vattnet täckte golvet. TYPISKT!
Då var måttet rågat för oss båda och granen åkte ut! Tog med mina lilla plantering med amaryllis som jag hann göra under min korsta vistelse på buketten (gå bort gåva) och åkte iväg till Marie. Och där blev vi hela kvällen, är alltid så himla kul att vara hos Marie, finns alltid tusen miljoner saker att prata om och det resulterar alltid i att vi gapskrattar hela kvällarna. Nåväl, drog "raggen" och for sedan hem till Emmsi igen.

På lördagen försov vi oss lite och anlände till Luleå senare än planerat, mötte upp Emmsis jätte goa vän Jonna och tillbringade dagen med att shoppa ännu mera :) Efter shoppingen så åkte vi hem till Kalix igen och förtjänade åter igen china mat till middag :) MUMS! Efter det då bar det av till Happis till Emmsis jobbarkompis som hade fest, sedan ut på ompari som förövrigt var väldigt annorlunda, men väldigt kul :) Alla Emmsis jobbarvänner var så gulliga så :) Efter ompari så blev vi hämtade av Samme och Isabell, käkade och åkte sedan hem till Kalix igen.
Tyvär så han jag få migrän och kvällen slutade med en kall handuk på huvudet.

På söndagen klev vi upp, klädde på oss och gick en sväng runt stan (skyltsöndag) och allt var så himla mysigt, åt en avskedsmiddag på frasses och for sedan hem till älgstigen. Sa adjö och kramde Aston i massor, sedan körde vi hem Emmsi, plockade upp Neam och Nippe, och så var vi påväg hem till ume igen. Hann stanna i lule yttelrigare en gång, grabbarna skulle in på biltema, så jag och Neam passade på att gå på toy's R us och jag fick köpt lite julklappar :) Resterande tid av hemresan bestod av att vi lyssnade på Lugna favoriter, efter Neams och Nippes kärlekssång som Fiso mailat in och önskar. Men väl framme i ume så hade den inte spelats ännu.
Än idag vet jag inte hur den låter. Måste nog ta reda på det ---> http://www.youtube.com/watch?v=pGhlUzzib6c
Nu vet jag :)

I veckan har vi inte gjort så himla mkt, myst i massor, pussats i massor, ja ni förstår ;)
Har hunnit ha seminarium, plockat fram julsakerna och hunnit pynta litegrann :) klätt granen osv.
Älskar verkligen julen, allt är så himla mysigt nu :) Ska försöka hinna julstäda dvs. storstäda i helgen och pynta klart. Just nu är allt en himla röra bara för att jag har varit så sugen på att få upp grejerna :) hahaa.
Ikväll har jag och Fiso varit kulturella och fikat på Schmäck medans Gnarly boys spelade dvs. Johan i vår klass och hans vänner. Var sjukt mkt folk och roligt nog så var vi tvugna att dela bord med Adam från min gamla klass och hans kompis :) Var super kul att träffa honom igen :) Dessutom så fick jag och Fiso ett kärleksmoment mitt i en låt och var tvungen att ge varandra kärleksförklaringar :) i love u sis ♥ du går mig på nerverna ibland, men jag älskar dig gränslöst iallafall :)

En till rolig grej som har hänt i veckan är nallebudet som ramlade ner i mitt brevinkast :) från ingen mindre än älsko Therese :) åhh, jag blev så himla himla glad ♥ me love u mest!

Näe, livet är allt bra nu vill jag lova.
Om ända min bejbis kunde vara här, då vore allting perfekt!
Räkar dagarna tills han kommer hem igen, men som tur är eller ska jag säga otur så har jag Petter som ständigt låter mig påminnas om vilken underbar vovvsing vi har. DVS. När jag kommer hem, in genom dörren så "skäller" Petter (som Aston brukar göra när jag kommer hem) och jag får gråta en skvätt för att jag saknar honom så himla mkt! :( Men dagarna går fort, hoppas jag iallafall! För snart så orkar jag inte med Petters tjat om en minigris!
Grisar är äckliga, punkt slut.

<3

image175

I love u to hun

:)

Snart bär det av mot nordligare hemtrakter aka. det riktiga Norrland !
Petter städar i köket just nu och jag sitter här och funderar på vad jag har glömt att packa ner ?
- Juvelerna CHECK
- Platttången CHECK
- Pumpsen CHECK
- Shortsen CHECK
- Badtofflorna CHECK

Skämt å sido. Skulle jag nu mot all förmodan dö på vägen så lämnar jag mina kläder & juveler + det hemliga receptet på saffranskaka till Fiso. Hon får även ta hand om städningen av min lägenhet och får full tillåtelse att ta hem allt kött vi har i frysen. Dessutom så litar jag på er gällande min begravning, ingen furu el. björkista! Och absolut inga rödarosor + vita nejlikor el. vitalijor i kombination ! inte heller några höstfärger !
Jag kan däremot tänka mig svartkista, vita & gula blommor eventuellt, och så får Neam (som mystiskt har klarat sig) knyta ett snöre runt fingret på mig ifall det skulle ha blivit ett missförstånd ;)

Näe, nu är det slut svamlat! ska packa klart nu så jag får komma hem till min Emmsi ngn gång ♥


sweet.

image173

Petter är så himla söt ex. igår när vi alla tre låg i soffan och såg på tv, så åt Petter och Aston mandariner.
Då frågade jag om jag kunde få en klyfta (självklart kunde jag det) Men innan han gav den till mig så sa han vänta, jag ska bara ta ut kärnan! :D tänk att en sån där liten sak kan vara så himla gullig :)

Och imorse (lunch tid)  så ringde holmsunds blommor och erbjöd mig jobb, bara sådär?
Undra om dom har pratat med buketten då dom var redo att anställa mig här och nu?
Men jag tackade nej, och nu känner jag mig dum för att tanten var så gullig.
Fast egentligen så borde jag inte känna mig dum, det är långt till holmsund, flera mil..
Fast det var juh otroligt kul att dom ringde och frågade mig bara sådär iallfall :)

Puss&Godnatt

MYS MASSOR AV MYS.



Detta vankas det ikväll, ostbricka m. kex och olika ciabattor osv. + vin, löjromsbomb med äkta löjrom från Kalix och en massa mys filmer som tex. Narnia bara för att få den här riktiga jul och mys känslan :)

MYS.

I was waiting for so long, For a miracle to come. Everyone told me to be strong, 
Hold on and don't shed a tear. Through the darkness and good times I knew I'd make it through,
And the world thought I had it all, But I was waiting for you.

Ohh viken mysmorgon jag har haft ;) vaknade tidigt, legat och lyssnat på musik, pussats och gossats i våran nybäddade säng (tror aldrig man sover så gott som när det är nybäddat). Tagit en liten promenad med Aston, myst ännu mer, tagit en låååång lååång dusch och alldelens nyss har vi ätit en supergod frukost med en massa frukt och mums :)

Igår städade jag som en galning medans både Petter och Aston kom med dåliga ursäkter om varför dom var tvungen att fara iväg just då. Och länge höll dom sig borta, min att göra lista han jag juh nästan göra klar själv :/
MEN som straff så fick dom fixa middag och efterrätt :) ha.
Igår hade vi Simon och Carro här på middag, klyftpotatis, fläskfilé och egengjord ädelostsås :) jätte gott.
Och lagomt tills idol började så klampade mina kära fyrfotingar in aka. Neam, Nippe, Fiso och Veggo :)
Så igår var det lagomt trångt i soffan, men dock väldigt mysigt ;) Och som vanligt när jag och Neam börjar bli för trötta, så får vi upp en massa konstiga bilder i huvudet som bara urartar mer och mer på vägen. Vi ligger alltså och garvar halvt hysteriskt och alla andra skakar på huvudet ;) Men som tur är så hade vi fruktsallad (botar trötthet).

Näe, nu ska jag platta håret och fixa mig lite.
Sen bär det av på road tripp med Fiso & Neam.

ciao ♥

MYSING

Har nyss kommit hem från en date mad Kajsa :) Blev en promenad ner till stan för att sedan snabb gå på två affärer (full påklädd = VARMT) för att sedan sätta oss ner på mysiga mekka. Morotskaka, juice, tända ljus, lite klyfta och en massa Kajsa, kan det bli bättre? :) Efter det så blev vi hämtade av mina två pälsklingar och har hunnt vara och handla lite. Är super trött och skulle kunna gå och sova nu om det vore lagligt :) Aston är i ngn sorts trottsålder just nu och har hållt mig och Petter vakna till ca 0300-0400 inatt, det var inte kul vill jag lova. Dessutom så hade jag en jätte dålig dag igår, trött och allmänt deppig. Men som tur är så har jag världens bästa pojkvän som har pussat och kramats med mig hela natten, kan nog aldrig beskriva hur mkt Petter betyder för mig ♥

PUST.

Min dag har varit en otroligt tung och pinande dag.
Vaknade med nackspärr som sedan har resulterat i att jag hela dagen har haft ont i huvudet.
Dessutom så har jag varit tvungen att ta tag i inlämnings uppgiften i politisk kommunikation som ska vara inlämnad senast imorgon bitti 9.45 ! PUST. Nåväl, efter att återigen ha knarkat ipren som lindrade min smärta lyckades jag ta tag i uppgiften och göra den klar.. Så för ca 30 min sedan var Jag, Jenny och Fiso och lämnade in våra uppgifter på instutitionen och för första gången på hela dagen kan jag andas ut !PUST! Antar att jag kommer måsta komplettera den, men jag orkar inget mer idag. Nu ska jag gå och mysa med mina älsklingar som kompensation för att jag har varit elak och fräst åt dom hela dagen. Ciao ♥

jag dör! :D

http://www.youtube.com/watch?v=oOxsNAjeN-A

OMG.

Jag ville sjunka genom jorden för några minuter sedan.
Det ringde i min mobil nyss, ett nummer som inte var inlagt, men efter några sekunders tänkande så kom jag fram till att det måste vara Thereses hemnummer (fast än jag trodde att jag hade lagt in det i min mobil).
Så självklart svarade jag med den mest tillgjorda "sexiga" rösten jag kunde få fram!
MEN var det kanske Therese som ville mig ngt? NEJ!
Självklart så var det Håkan som ringde! Ni som gått estetiska i Kalix fattar vilken Håkan jag menar!
FYYY FAAAAN VAD PINSAMT! usch. Nu i efterhand så fattar jag inte varför jag inte förklarade varför jag svarade så pinsamt konstigt.

sjuk & väldigt ynklig.

Jag har ont i hela min kropp, det strålar ondhet överallt speciellt i alla leder och muskelfästen..
Jag har ont i fingrarna, i knäna, över rumpan, benen, ryggen osv. osv. Jag mår lite illa, fryser och svettas om vart annat, igår hade jag feber och idag har den väl påbörjat. Jag är trött, helt orklös, min hals har börjat svullna upp  och jag har ätit ipren till förbannelse men inget händer. Jag saknar min mormor (som förövrigt har samma symptomer som mig idag).  Och jag tror jag har förutom influensa även fått ledgångsreumatism, i förtid.
Helt seriöst så har jag aldrig haft så här ont i hela kroppen någonsin tidigare, misären har aldrig varit så här stor som den är nu över en jäkla influensa.

Jag önskar att Petter kunde komma hem från skolan och ta hand om mig, pyssla om mig, och som igår pussa och stryka på mig. Jag behöver en bra men okomplicerad film, glass, godis och china mat direkt importerad ifrån Kalix. Men som tur är så har jag min älskling Aston som värmer mina fötter just nu. Vilket är ett stort plus eftersom att nu när man är vuxen så måste man fixa allt pyssla om själv. Jag ska ta fram kyckling från frysen och göra en stark kyckling soppa, jag ska själv fara på ica och köpa godis och jag ska själv ta och fixa fram en bra men okomplicerad film, eller till och med kanske flera eftersom jag inte tänker göra nått mer efter jag har gjort allt det där.

Det är synd om mig, riktigt synd om mig..
Plz, send me mommo och china mat från Kalix.

Vilken härlig dag :) tralalaaalaaa tralalalaaaalalalaa..

Vaknade på den bästa sidan idag och ligger här i sängen med ett stort leende på läpparna :D
Jag har en underbar sambo och världens gossigaste vovve som ligger här brevid mig och sussar, jag har fantastiska vänner, tak över mitt huvud, hostar söndagsmiddagen ikväll, en fantastisk familj med världens underbaraste mormor och lillebror. DESSUTOM så är det snart jul (den mysigaste tiden på hela året) och om ca 11dagar så kommer jag vara i Kalix hos min Emmsi och mysi ♥


Tidsfördriv.

Har:
[ x ] mamma
[ x ] pappa
[  ] styvmamma
[  ] styvpappa
[ x ] halvsyskon
[ x ] bror
[ x ] syster
[  ] bror/systerson
[  ] bror/systerdotter
[ x ] mobiltelefon
[ x ] eget badrum
[ x ] eget rum ( egen lägenhet )
[  ] swimmingpool
[  ] hot tub
[  ] gästrum (snart ett extra rum)
[ x ] dator
[ x ] TV ( projektor )

TOTALT: 10

[ x ] större säng än normalt
[ x ] mer än 4 par skor
[ x ] solglasögon
[ x ] klocka
[ x ] mp3spelare/ipod
[  ] ett fungerande PS2
[  ] nintendo wii
[  ] xbox som funkar
[  ] nintendo 64 som funkar
[  ] gameboy advance
[  ] gamecube
[  ] nintendo ds

TOTALT: 5

[  ] pokerbord
[  ] basketkorg
[  ] hockeyspel
[  ] biljardbord
[  ] fotboll

TOTALT: 0

[ x ] nattduksbord
[  ] stereo på rummet
[ x ] cd spelare ( datorn )
[  ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[ x ] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort ( jag har gett mig själv lov )

TOTALT: 3

[ x ] jobb/sommar jobb
[ / ] shoppar minst en gång i veckan
[ x ] har dyr parfym/cologne
[ x ] AIM/MSN
[ x ] kamera/videokamera
[ x ] telefon

TOTALT: 5½

[ x ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling ( Petter har skoter, vi har bil )
[  ] gitarr/trummor/basgitarr
[  ] piano/keyboard
[  ] något annat instrument
[  ] varit på en kryssning
[ x ] rest utomlands
[  ] haft en personlig tränare
[ x ] dyra smycken
[ x ] träffat en kändis

TOTALT: 4

[ x ] platt/locktång
[  ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[  ] har 1000 spänn på dig just nu
[ x ] kreditkort, debetkort eller bankkort
[ x ] rest i europa
[  ] varit på hawaii
[  ] varit i usa
[  ] varit i asien
[  ] varit i australien
[  ] varit i afrika
[  ] varit i sydamerika

TOTALT: 3

[x] föräldrarna har bil
[  ] jet ski/båt
[  ] husbil/husvagn
[ x ] jag har en bil

TOTALT: 2

[ x ] hemmagjord mat nästan varje dag
[ x ] suttit i en limo
[  ] suttit i en helikopter
[  ] äger en videokamera
[ x ] egen laptop
[ x ] egen dator

TOTALT: 4

Poäng:
1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

TOTALT 36½.

Om du lämnade mig nu..

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

"jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu"


Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller


"innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader, ska jag vara din starka vän
ska jag visa upp några bättre sidor och lova dig nånting igen
innan morgonen kommer ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft, ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft"

Lars Winnerbäck - För dig

" Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig"

Lite morgon humor :)

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

image108

livsöden.

Idag har jag, Fiso och Aston gått en hemlig väg till ett hemligt ställe som är hemligt :)
de enda ledtrådarna vi kan avslöja är vätte, spökstad och ruiner.
Vi har busat i snön med älsklingen och under våran 2timmars promenad så har vi även
kommit fram till hur vi ska nå det ultimata lyckostadiet och hur våra liv kommer se ut inom några år när vi är färdigutbildade, ännu smartare och ännu vackrare. Vi har en färdig företagsplan som bara väntar på att få sättas i verket. Vi har med andra ord äntligen kommit fram till hur vi ska ta över världen, eller åtminstone vårat eget land ;)

Jag är lycklig ♥





Lyckorus :)

Mitt nya husliga liv går alldelens fantastiskt :)
2 dagar i rad har jag klivit upp kl 0800 för att gå ner i tvättstugan (det är korta tvättider) och tvätta. Förut har jag alltid funderat på vad det är för slags morgonpigga människor som orkar börja dagen med lite tvättning :) nu vet jag det iallafall. 2 dagar i rad har jag även gjort ngt husligt i form av att baka eller laga mat, kanske inte så komplicerade grejjer MEN det är ändå en stor vändning för mig från att helst inte ha velat lagat mat överhuvudtaget :)
Jag och Aston har varit på upptäcksfärd två dagar i rad och vi har dessutom oxå varit på upptäckfärd med husse efter våran alldelens egna :) Igår så regnade det hela dagen och det finns nog inget bättre än att promenera i regnet! Jag älskar hur det doftar och hur dropparna faller på min kind.. åhh :) dessutom så är det juh ett plus att det inte är så mkt folk i farten. Jag och Aston kunde i lugn och ro gå vägen efter "chinabron" och bara njuta av våran promenad :) Den där vägen är en riktigt bra väg, alldelens vid nydalasjön, massor av skog, nu övergivna sommarstugor och en bra väg att gå på :) Önskar att jag hade haft med mig kameran, ni skulle ha sett hur både jag och Aston såg ut när vi kom hem! blöta, leriga och fulla i sand, det första vi båda två fick göra var att hoppa in i duschen :)

Idag har det tyvär inte regnat, så det var tyvär lite väl mkt folk ute och gick. Och det gillar vi inte för Aston vill kunna springa lös i skogen, lukta på saker och hoppas över dikena bäst han vill. Så efter att vi blivit avbrutna flera gånger så ringde vi husse och bad han starta bilen, för nu ville vi ut i den riktiga skogen där vi får vara "ensamma" :)
Så idag blev det en riktig ute dag för oss allihopa :) härligt att få bli lite rosig om kinderna.
Efter våran upptäcksfärd med husse så for vi och handlade lite, jag gjorde köttfärsbiffar (hamburgare) med massor av sallad, lök, salt och peppar. Och mumsigt blev det (har aldrig gjort köttfärsbiffar fram tills idag) så jag är väldigt stolt över mig själv :) Den här känslan som jag har inom mig nu är helt underbar! hoppas den aldrig försvinner :) Jag fullkomligt rider på en våg av lycka, känner hur lycka bara strömmar igenom min kropp :)
Livet är underbart, och jag är full av förväntningar :)

Har kommer lite bilder från min fantastiska dag och på den supergoda saffranskakan jag gjorde igår :)



ciao ♥

Spännande :)

image80
Gå in på denna blogg :)

http://olgatherussian.blogg.se/1193672753_mnadens_tvling.html

dear santa..



Mina paket får gärna innehålla detta:

- Norröna Trollveggen ProShell jakke
endast 5499kr
eller. Haglöfs STURN Q JACKET
endast 3700kr
-
Norröna Falketind XCR jakke dame
endast 3799kr
- Norröna Falketind XCR bukse dame
endast 2899kr
- Norröna Amundsen anorakk dame
endast 1199kr

-
Everest freeride headband
endast 99kr
       - Haglöfs Mountain PRO Q
endast 2695kr
- Längdskidor med tillhörande stavar, bindningar och stighudar.

- 8848 Altitude / IGNITION JACKET
endast 2200kr

- Presentkort på IKEA
Valfritt belopp

- Handdukar/badlakan
Valfritt belopp

-
Sommarstuga på valfri vacker plats i kalix skärgård
Valfritt belopp

-
Everest W fleece hood ii
endast 399kr

-
Burton W star bonded
endast 899kr

-
Omtapetsering av vardagsrum
Belopp XXXXkr

-
Löspuder, mascara, rouge osv. nytt smink helt enkelt
och en uppsättning bortar till det oxå.
Valfritt belopp men gissar på att ett löspuder kostar ca 300kr en borste ca150kr osv.

-
DVD boxar  
  * Alla säsonger av Desperate housewifes
  * Alla säsonger av Ally McBeal
  * Alla säsonger av Greys Anatomy
  * Alla säsonger av Heroes
  * Alla säsonger av Ugly Betty
  * Alla säsonger av Sex in the city
Säsong 1-3 av DH kostar endast 799kr

-
Massage
ca 500kr

- Sol semester
Valfritt varmt land


Så friluftsliv och förändring av lägenheten är alltså nyckelorden för årets julklappsinköp.




   
 

Nya mål.

åhh. Jag är på dåligt humör idag :(
Jag hade storslagna planer på att baka nu när jag är ledig några dagar, främst lussekatter och en saffranskaka som verkade god. Men även muffins, bullar, hallongrottor, kladdkaka, wienerstänger, morotskaka osv. osv. osv.
OCH vad tror ni att jag kommer på då jag kommer in på våran parkering, JO jag har glömt saffranet SÅ KLART! åHH, det är så typiskt. Och bara därför försvann helt lusten till att baka ngt överhuvudtaget.



Får hoppas att den kommer tillbaka igen imorgon. Då ska jag kliva upp tidigt (har tvättstuga) och sedan städa ordentligt i hela lägenheten, måla, lyssna på musik och baka. Det är planerna för morgondagen.
Jag behöver bli mer huslig, jag vill bli mer huslig och om jag ska bli det så är det juh bara att sätta igång så att det blir gjort. Imorgon ska jag börja mitt nya husliga liv, eller jag ska börja nu på en gång med att laga middag åt oss och samtidigt kanske göra den där kladdkakan ändå :) Och allt detta för att komma ett steg närmre för att fullända min nya livs plan. Har kommit till insikt om att det går inte bara att sitta och fundera på hur man vill att ens liv ska se ut, man måste ta tag i saken oxå och inte vänta tills "imorgon". Allt för ofta så är man deprimerad över allt man inte är och allt man inte kan göra, men allt går om man bara vill. Nu har jag bestämt mig för att jag i den mån jag kan alltid ska göra det bästa av det jag har och av situationen. Jag ska ta mig tid till att göra sånt som jag drömmer om, planera min vardag bättre så att jag får ut så mycket som möjligt av mina dagar. Och om jag så bara vill mysa en hel dag så ska jag åtminstone mysa rejält. Allt kommer inte på en gång, men det är OKEJ det förväntar jag mig inte heller. Mina bullar kommer säkert bli brända, men det var isof bara försök 1av många fler. Jag vill köpa längdskidor, och det kommer säkert ta ett tag innan jag har fått in tekniken och jag kommer säkert ha stora skavsår, men upplevelsen vet jag kommer göra allt det där så oviktigt. Jag ska ta tag i min träning igen och det kommer absolut vara jobbigt i en början, men jag vet hur bra jag kommer må, hur gott jag kommer sova och hur utvilad och fylld av energi och styrka jag kommer vara. Jag ska verkligen ge mig an på att försöka vara husligare, laga mer mat, baka mer och städa mer, för inget slår känslan när jag är stolt över mig.

Näe, mitt nya motto är Jag vill, jag kan och ska.





image53

---

i miss my Emmsi, my Pettsi, my mommsi och my Astonsi ♥

*

Idag är det snö på riktigt :)
This is the view from my kitchen window..



Men även fast det är vackert så förstör snön lite av min framfart idag.
Jag kan ex. ej längre använda bilen eftersom Petter inte bytt till vinterdäck.
Och jag hade behövt fara och handla lite inför morgon dagen, plus så hade det varit smidigt när jag och Fiso ska ha syjunta med Helena. Nåväl, det finns juh buss :) Ska snart kila ner till affären här brevid och köpa ngt så jag kan ta ut lite pengar :) Så att jag faktiskt har råd att åka ngn buss idag! Måste komma ihåg att ta med andra kläder till Fiso ikväll så jag inte måste åka hem med bussen i min fula mundering :)

Näe, nu ska jag ta och göra mig redo för en underbart härlig dag :)
Ciao. ♥

all by my self.

Gud vad det känns konstigt att vara helt själv, eller ja.. Jag har juh Sixten, men han är tyvär inte så mysig.
Skulle väl kanske inte säga att jag håller på att dö av ensamhet, är rätt skönt att ha lite lugn och ro för sig själv i ngra dagar. Men Omysigt som tusan är det då iallafall att inte ha ngn som ligger och pussar på en om kvällarna, eller världen gossigaste gossegris som kurar ihop sig kloss i en. Saknar mina nog pälsklingar lite smått ändå..

Har tillbringat dagen på stan med Acke, Fiso, Neam och Helena. Shoppat diverse nödvändigheter inför morgondagen. Jag och Fiso kommer förövrigt att ha den appsolut fulaste munderingen ni någonsin skådat!
Bildbevis dyker väl antagligen upp lite senare.. Har handlat pensel och fått akvarell färg av Neam, så nu ikväll har jag legat och skissat lite på hur jag ska måla :) det kommer nog bli sött.
Är lite små sugen på att börja nu på en endaste gång, men jag är för trött.

Har även tagit fram löjrom och handlat ingredienserna för att göra en löjromsbomb.
Eftersom att jag är själv så får man frossa/unna sig sånna saker. Önskar att jag hade haft ett badkar nu faktiskt, men bara för en dag. Då hade jag gjort skumskägg, tänt ljus och lyssnat på enya el. liknande ikväll och bara tagit hand om mig själv. Fast iofs, som det känns nu så hade jag väl antagligen drunknat i badkaret pga. sömnbrist.
Fast egentligen har jag inte sömnbrist heller, har sovit jättebra och jättegott hela veckan.

Om jag skulle beskriva min ultimata morgondag så skulle den se ut så här;
- Vaknar och mojjar mig i sängen
- Gör morgonritualen
- Tar på mig myskläder
- Lagar till en lyxig frulle
- Mojjar ännu mer
- Tar en härlig promenad runt nydala i solen
- Plockar undan efter dagens middag som fortfarande står framme'
- Göra klart hemsidan
- Städar lite ytterligare i hela lägenheten som faktiskt är ganska okej ändå för tillfället
- Tar fram penslar, papper och färger och börjar måla i det underbara dagsljuset som skiner in
- Har fortfarande på mig myskläder
- Tar en lång och skön dusch
- Återigen på med myskläder
- Lyxar till det med löjromsbomb och en bra film på kvällskvisten
- Går och lägger mig tidigt med en bra bok
- Överraskas av Petter och Aston som kommer hem en dag tidigare bara för att dom älskar mig ♥

Men istället så kommer nog morgondagen och söndagen  bli lite mer så här;
- Vaknar
- Mojjar
- Morgonritual
- Frulle
- Dra för gardinerna
- Tv
- Sy klart ( eller rättare sagt påbörja dagens oklara projekt ) hos Helena
- Åka hem
- Duscha
- Äta mackor och fil till middag
- ta cykeln ev. bussen till Fiso
- Festa i våra fula munderingar
- Cykla el. eventuellt ta bussen hem i min fula mundering
- Slockna i sängen med den fula munderingen på
- Vakna på söndagsmorgonen med huvudvärk
- Måsta ta tag i städningen innan dagens söndagsmiddag och hemkomst av pälsklingarna
- Åka och handla (förhoppningsvis är den fula munderingen borta)
. Göra klart hemsidan
- Pussas ♥
- Laga mat
- Se film
- slockna

Vilket det blir återstår att se.
Sov gott :)




Världen är grym.

image27image28

Jag mår illa när jag ser hur grym världen kan vara, arg, otroligt ledsen och besviken för att det inte finns regler som mottsätter sig detta. Men framför allt hjälplös..

http://www.petitiononline.com/golfinho/

http://www.glumbert.com/media/dolphin
RSS 2.0