....




Jag tänkte att jag skulle börja skriva 3 saker som jag är stolt över att jag har gjort, det ska tydligen vara bra för en ;)
Sååå vi börjar med sakerna jag var stolt för igår!

1. Jag hade packat bilen helt själv dagen innan och allt fick plats, till och med Kajsas matta.
2. Jag körde hela vägen ner till umeå, lugnt och försiktigt.
3. Jag dödade inte Kajsa ;)

(4. Jag är en förbannat bra vän)
(5. Jag hade planerat bra, tagit med extra vatten och glykol ifall att. OCH mkt riktigt, efter skeå stannade vi vid en P-plats och fyllde på kylarvätska. Jag ÄR en mekaniker ;) ).

Min gårdag var faktiskt riktigt bra, hade en jätte trevlig hemresa med Kajsa, senare på kvällen åt jag, Kajsa och Neam ute och sedan gick vi och såg Mamma Mia :) Nu ska jag göra mig klar för att fara ner på stan, shoppa och äta lite lunch :)

Ciao.

Jävla dag.

Gahh vilken dag jag hade igår, började med att jag vaknade i Emmsis soffa fullt påklädd eftersom att jag "mest troligt" somnat till filmen vi såg på kvällen. Sedan försökte jag väcka Emma, började att med en snäll röst som senare resulterade i att jag sa; Emma du dreglar!!!
inte ens det funkade.

Nåväl efter ca. 4h klev Emmsi upp och vi kunde börja röra på oss. Först till Alko och inhandla lite av varje med en nota som slutade på just under tusenlappen. Sen vidare till IKEA (observera att jag inte ätit varken frukost el. lunch än).
På ikea började jag avverka Åsa's och Jojjo's lista som dom skickat med, och där började min dåliga dag.
Jojjo's gardinstänger som var 5m långa la krokben för mig hela tiden och for in i precis allt, jag glömde en massa saker efter vägen och var tvungen att springa tillbaka osv. osv. Dock så fick jag faktiskt handlat lite åt mig själv oxå :)
en matta, en badrock, kuddar till soffan, gardiner till köket, en massa ljus, ljuslyktor, lampskärmar och lampfötter till vardagsrummet, lampor till köksfönstret, en strykbräda, förvaringslådor till sovrummet, OCH det bästa av allt :) Våran übersnygga nya säng! :D



Men då var juh problemet hur jag skulle få med mig våran nya säng till ume?
Problemet löste sig då jag kunde skicka den med bussgods, men när jag väl skulle packa in sängen i en massa karton och wellpap för att den inte skulle skada sig så började jag ångra mitt köp. FY FAN VILKET HELVETE! Mitt tålamod prövades tusen gånger om. Kring 1600 tog vi oss äntligen därifrån och jag skulle äntligen få något att äta.
MEN så klart så finns det inte det jag vill ha, inte ens mitt andra val hade dom heller, så det slutade i grillkorv och mos.
Nåja less som få for jag och tog ut pengar och satt sedan i frisörstolen i cirkus. 2-3h och när jag äntligen kom ut därifrån så ville jag bara grina, jag tror aldrig jag har varit så ful i håret i hela mitt liv. Men snäll som Emmsi är så öppnade hon Rouslanas hårsalong så där på kvällskvisten och vi färgade över allt. 1300kr kastade i sjön alltså.
Och inte nog med det, hundralapparna som jag tidigare haft i mina fickor (eftersom att jag inte äger en plånbok) var spårlöst försvunna, KAN MAN BLI MER LESS??

Nåja jag och Emmsi hade då jävligt bra teamwork igår iallafall :)
Och sen så får jag juh försöka glädjas åt att den här dagen iallafall har varit bra :)
Resan mellan haparanda och kalix gick utan bekymmer, jag har även fått in alla saker i bilen helt själv :)
(Petter och Paston har varit uppe i fjällen sen i torsdags och kommer inte till ume förrän på söndag).
Bilen är fult lastat från golv till tak och jag lovar er att Kajsa kommer bli grymt imponerad imorgon när jag plockar upp henne för våran hemresa till Ume :) Dock så är det jäkligt tur att hon inte ska ha med sig några saker, för det är verkligen proppfullt, en enda stor vägg bakom förar-/passagerarsätet.

Nää nu ska jag ta och göra mig lite frukost så här kl 1548 på eftermidagen.
Adjos.

Pelle Plutten aka. Sälen tar sitt morgondopp



Pelle Plutten



Idag har jag klivit upp tidigt trotts att jag är ledig, men det är väl så när man har barn (läs: Aston) och har en massa ansvar. Nåja, vi klev iallafall upp tidigt och for till Gammelstadens djursjukhus på återbesök, Aston nosade direkt upp godisburken och lyckades få 2st av veterinären ;) Att sedan veterinären tyckte det var en bra idé att vi fortsatte fara och simma med honom gjorde nog Aston bara ännu lyckligare, han var nog nämligen en supersöt säl i sitt förra liv ;) Plutten är iallafall bra i tassen/leden nu, men ska fortfarande ta det lite lugnt och inte springa och vara igång så mkt nu på premiären.

Efter vi var klara där så for vi en sväng till storheden och gick på biltema, suck, men vad gör man inte för sin älskade? ;)
Mös en massa när vi kom hem och for sedan och hämtade lite chinamat till lunch :) Efter det åkte jag till underbara Therese, var på mission och käkade bulla ;) det var gött.
Ikväll har jag barit hos mormor och bara surrat, försökt få henne att bestämma planer inför 30+ dagen och FÖRSÖKT få henne att släppa senil spärren ;) haha. Det är så mys att vara hos mormor ♥
Hmm.. vad har mer hänt? Jag har blivit lurad av Kajsa, och jag har sedan i min tur lurat Therese, Emmsi gick dock ej att lura för ovanligheternas skull ;) hahaa.

Nåväl, nu är det mys med Paston och Petter framför en film som gäller och imorgon får vi se vad som händer, jag har juh trotts allt sommarlov :D

.......................



Igår gjorde jag min för sommaren sista preavisering, YEAH!!
DVS. Jag har nu officiellt sommarlov!

Efter joPPet for jag föbi Emmsi och hämtade henne, sedan firade jag mitt nyfunna sommarlov med att sprätta pengar på lite av varje. I min vagn hade jag bla. en Emmsi sittandes på en MYSINGE som ett ljushuvud under en ÅRSTID :) Eftersom att hon var LACK på huliganerna som sprungit på hennes bil som en JORUN SLINGA, därför fick hon VILA åkandes i vagnen med en HANNA RAND.




Efter våran spännande dag på IKEA, så åt vi en romantisk middag på frasses bestående av köttbullar åt mig och chikensticks åt emmsi. Vi raggade med hopp-smaragden, lekte detektiver, började se film, kände julstämmningen och längtade efter snön. Jag fick bra ha choklad av Emma, som kan vara bra att ha när det kniper. Jag fick en kram av Lena och en massa hejdån, snart ska jag skriva på ett nytt kontrakt som fungerar ungefär som den där bra ha chokladen.
Idag har jag inga planer alls för min dag, det regnar och känns mysigt.. Imorse vaknade jag kring 0830 och nu timmar efter det ligger jag fortfarande kvar i sängen och bara gör ingenting :) Kanske borde man slänga sig i duschen, äta lite frukost och kanske fara och hälsa på ngn söt och alldelens underbar Therese?? ;)

Tjing.



..........

Jag vet inte hur många utkast jag har som ligger och skräpar, den har sommaren har då varit allt annat än en blogg sommar. Nu idag den 13 augusti 0744 tar jag mig dock tid då jag vaknat före utsatt tid :)
Nu undrar säkert mina ume kumpaner VAD har evelina gjort på sistone?
hmm... evelina har bland annat:

- Pysslat om sin Paston som har varit/är skadad, han har hoppat runt på 3 ben och sett olycklig ut ett tag, men nu går han på antibiotika & smärtstillande och försöker bli frisk innan tisdagens återbesök i gammelstan.
- Jag kör nu även genom Lantjärv och förstår inte vad folka gnatar om, det går väl hur bra som helst??
Dock så såg jag en dag, i motsatt riktning, hur en lång bilkö bildats, vafan tänkte jag?! och sen så såg jag det, en liten gubbe som var ut med sin permomobil blockerade hela väghalvan. ha ha ha.
- Jag har varit på 2års kalas hos sötaste Saga, blåst såpbubblor och ätit barbietårta :)
- Jag och Emma har varit och hälsat på Marie, Fredrik och Söta plutt Melvin :)
- Jag har på min lediga dag i lördags inte gjort något alls. Eller jo jag såg hela säsong 1 av Greek ;) det är såå bra.
- Idag ska jag till frissan efter jobbet, slutar 1800 och tiden hos henne är 1815.  Det ska bli spännande :)
- Efter idag har jag bara 2 YNKA dagar kvar att jobba, sköönt.
- Jag och Emma har pratat norska med varandra i nån dag nu, det är mkt roligare en svenska.
 Emma må jag spörre dig en ting? Har du pottepop? eller lyspere?
- Evelina har även inte badat en enda gång i havet, bara gått ut en bit.
- Evelina har inte legat en enda dag på stranden och grävt ner tårna i sanden.
- Evelina har haft regn alla sina lediga dagar förutom en, då blev det höst.
- Evelina längtar tillbaka till sitt Ume, till sina kumpaner, till skolan och till sambo livet.
- Evelina och Petter ska inta IKEA på söndag efter Evelina slutat jobbet. YES!
- Evelina funderar hur hon ska fördela sina 2 lediga veckor innan skolan börjar.
- eventuellt åka upp till fjällen m. Petter och Aston i några dagar och mysa bara vi 3.
  eventuellt stanna kvar i Kalix några dagar och mysa med Therese, Mommo, moffe osv.
  eventuellt åke hem till Ume och göra sig lite hemma igen och bara pusta ut på Neams balkong.
  ELLER så hinner jag eventuellt göra allt det där innan skolan börjar?

Nu måste jag iallafall kliva upp och göra mig redo för att köra till jobbet :)
Ciao.
RSS 2.0