Påsk 2008 here i come!

image455

Nu börjar vi strax köra upp mot fjällen :)
Jojjo kom precis in genom dörren, allt är packat och det enda som jag har kvar att göra är att borsta tänderna och sedan packa ner tandborsten :) Har haft en superhärlig morgon, solen lös in genom fönstret och en massa mys mys mys...

Håller tummarna för att det ska bli en massa SOL nu i veckan! så det blir riktigt härligt att vara ute :D
Sedan bär det nämligen av till Kalix och sedan så fort som möjligt till min kära Emmsi ♥
Och för er som inte vet vad jag menar när jag säger fjällen så ska jag visa er här på kartan nedanför vars vi håller till :) ↓↓↓


image459

Älskade Emmsi <3

image433

Imorse fick jag ett paketavi genom brevinkastet.
Jag funderade länge på vad fasen det kunde vara, jag hade juh inte beställt ngt?!
Sen började hemska tankar rulla runt i huvudet på mig, tänk om det är ett par avklippta fingrar med en ring på som i alla hemska filmer där dom får paket levererade till sig. Tänk om jag måste börja ringa polisen nu så här innan vi ska åka iväg på "semester". MEN!

Jag hämtade ut packetet och såg på en gång vem det var ifrån, söta Emmsis hjärtan och handstil prydde så fint paketet :) Super lycklig promenerade jag till bilen och öppnade paketet.
I paketet låg det världens bästa brev, jag lovar att tårarna strömmade ner för kinderna.
Världens bästa cd skiva, med våra speciella låtar fyllda med nostalgi och minnen.
En rosa anemon som är bland de finaste blommor jag vet.
En Me to You choklad med texten, to a special friend.
En bok, vänner för livet, en bok om vikten av vänskap
+
Att även Aston fick presenter, ett grisöra (som är slut nu) och en tandborste ;)

Tänk att man kan bli så glad, lycklig och lessen på samma gång.
Glad och Lycklig för att man har en sån otroligt underbar vän, som är få förunnat.
Och samtidigt lessen för att jag inte kan spendera den tiden jag skulle önska med denna underbara vän.



Till dig Emmsi som som trodde på mig när jag inte längre trodde på mig själv.
Till dig som log så att min dysterhet försvann.
Till dig som bytte mina bördor mot din glädje och aldrig ångrade det.
Till dig vars kärlek och skratt gav mig vingar och blå himmel.
Till dig Emmsi, som jag inte kan tacka i detta eller nästa liv.
Till dig min vän.








ca 7 dagar bort + 5 mil till ;)
Love u Emmsi ♥

:)

Vilken fantastiskt roligt kväll det blev igår! :) ska uppdatera er mer om den senare.
För nu ska jag nämligen skynda mig och städa här hemma innan fiso, neam, veggo och nippe kommer förbi och äter söndagsmiddag med oss :)

Snart är det påsk, gud så jag längtar.
På torsdag morgon åker vi upp till fjällen och blir där till den 30:e Mars :)
Ska bli hur härligt som helst. Här hemma så har jag tjuvstartat i veckan med påskriset.
Tyckte det blev riktigt fint att knyta rosetter av bastband i riset :) + att det blev betydligt finare sen när tulpanerna skjutit i höjden lite!



Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa!

återigen en helt perfekt dag!



Denna underbara dag har tillbringats ute i den härligt vårsolen :D
Vi packade in oss i smaragden och påbörjade vår roadtrip till Vännäs kring 1130 för att hejja på Johan som tävlade i snowboard SM :) strålande väder, pilotbrillor, musik, vänner och en massa superbra hopp av de tävlande förgyllde början på vår underbara dag. Dagen fortsatte med korvgrillning och pulkåkning i bräntbergsbacken, vilket var helt sjukt kul. Dock så blev det många skadade ;)

kvällen går i riktig gangsta anda dvs, PIMP fest hos Ida.
Så nu ska jag trycka i mig lite mat och börja pimpa mig inför kvällen ;)


underbara dag :D

image406

Åhh vilken härlig dag detta har varit!
Började med att ta en promenad till iksu och gick på core.
Sen kom Jonna och Jenny och vi var på stepmuskel, sen så gick jag och Jenny och Simmade, badade bubbelpool, gjorde hårinpackning och badade ångbastu :) Efteråt så gick jag och hämtade Aston som satt i bilen (Petter var på skolan) och så promenerade vi hem :D härligt härligt! Det enda som fattades var lite massage och en paraplydrink ;)
Just nu för tillfället sitter jag och väntar på att Petter ska komma hem så vi får fara och hämta upp Helena som ska följa med och handla + att jag/vi ska gå på systemet och hm.
Sen blir det god middag och film och en massa mys ;D

Hoppas ni får en bra helg!
Puss ♥

<3


image404

Nu är helgen snart över och jag har haft privilegiumet att ha min älskade bror här i helgen ♥
Har haft en jätte bra helg här hemma i Ume med Acke :) Lugnt och mysigt.
Vi har varit och spelat biljard, shoppat på stan, myst och sett film, lagat god mat och bara tagit det lugnt :) Var för ett tag sedan och kramade han hejdå vid bussen och nu väntar jag på att Jojjo och Petter ska komma hem. Ikväll/idag blir det oxå lugnt, tänkte snabbstäda här lite, hoppa in i duschen och sen så bär det av mot Neam på söndagsmiddag :)

.......

image402

Idag är det vilodag, vilket känns otroligt skönt eftersom att jag nog aldrig har haft så här mkt träningsverk någonsin!
Var som sagt på Combat och Core igår m. Jonnis och Helena, och det har absolut tagit ut sin rätt idag.
Jag visste inte ens att man kunde ha träningsverk som denna, jag har ont i höfterna, rumpan, baksida lår, mellan skulderbladen, ryggslutet och allt där emellan! Men nu ska ni inte tro att jag sitter här och deppar, detta känns nämligen helt perfekt! Tisdagar utnämns hädanefter till min combat + core dag!

Idag är det dock tjejkväll :) är helt perfekt att först gå på fotokursen och sen vara hemma precis innan top model börjar ! och anledningen till att vi sitter som fastklistrade i soffan när det är top model är juh bara i utbildningsyfte.

Imorgon åker Petter och Jojjo till fjällen mest troligt (annars fredag).
MEN istället så får jag sällskap av min lillebror Axel :) Ska bli jätte kul att ha han på besök över helgen.

Kisses ♥

...



Har haft en jätte bra helg uppe i fjällen, varit på jägarmiddag i samband med jaktprovet, myst, jagat, skidrat och bara varit ute i den friska luften :) Kom hem i söndags kring 2300, såg på tv en stund och sen häll vi alla tre på att somna i soffan. I går vaknade jag kring 0900 av att Jojjo kom till oss, klädde på mig och for till ica och handlade frukost, färskt bröd, juice, källarröktskinka, chilisalami, potatissallad osv. osv. Sen avnjöt jag, Jojjo och Petter en god frukost innan det var dax att fara till skolan. Igår kväll kom Neam, Nippe Pimp, Fiso och Veggo förbi, såg tv och spelade spel. Jag och Jojjo vann med andra ord, Fiso och Neam kom 2:a och Pojkarna förlorade.
Idag ringde klockan 0700, snosade i 30min och klädde sedan på mig för att gå ut med vovvarna, solen sken och livet var underbart! Åt en god frukost fullkomligt ostressad, Gaia och Aston lekte jätte snällt och tyst med varandra, Jojjo och Petter låg och sov, och sen när jag gick ut för att möta Helena så gick Gaia och Aston och sova igen.
Idag har vi haft en spännade dag på skolan, lyxfikat, sett hur klockan i taket rör sig, försökt stänga in alternativt. klämma varandra nere i arkivet, lekt detektiv och letat gamla artiklar osv. Kom hem för ett tag sedan och ska göra mig lite lunch, Jojjo är på stan och fikar och Petter är på skolan. Om cirkus 3h börjar combaten och efter det så blir det core.

Jag fullkomligt älskar när det nalkas vår, solen skiner och man känner sig så där jäkla bra och lycklig! åhh, vilken härlig dag, lalalalaaa lalalalaaa la alalalalaaaaa... Den enda som saknas lite extra mkt idag är min älsko Emmsi ♥ Varför varför bor vi så långt bort ifrån varann? dessutom så har Emmsi flyttat några extra mil bort, tyvär i fel riktning.
Jag vill att du ska komma och peta på mig när jag ska sova så jag får bli irriterad, PLZ?! :(
RSS 2.0