....

Snabb resumé av vad som hänt och vad som händer:
- B-uppsatsen är klar och inlämnad
- Igår fikade jag med min kära Kajsa på Mekka och skrattade åt gången jag hade ett för långt ben ;)
- Jag saknar min bebis och igår började jag nästan grina när Petter skällde (läs: härmade Aston) när jag kom in genom dörren.
- Just nu sitter jag vi datorn och försöker snabbäta en tallrik med fil innan jag ska hämta Helena.  Som dom träningsmänniskorna vi är så ska vi dra på iksu och börja dagen där ;)
- Handla nödvändigheter inför kvällen och helgen m. Helena ;)
- Min älskade Petter fyller 23år idag :D

Nää, nu måste jag dra!
Hoppas ni har en bra dag!

älskade plutten <3


Idag har jag lämnat av Petter vid tågstationen, men som tur är så kommer han hem redan imorgon :) Jag och älskade Aston har klarat oss fint idag utan husse ;) vi har ätit middag ihop och bara myst. Tänkte gå och sussa nu, ska bara väcka min tröttmössa till hund först och bära han till sängen. älskade plutt

Aston 1år 22/5-08

....



Nu är det snart dax för våra kloka hjärnor att slås ihop!
Wish us good luck! ♣

:D

Idag är jag jätte glad, igen :)
Vaknade tidigt och satte igång att städa, så förutom den gigantiska tvätthögen så skiner allt :D
Känns hur skönt som helst att äntligen ha funnit styrkan till att ex. packa upp väskan sen vi var i Kalix ;) hahaa.
Tog en dusch, fixade mig och for till Fiso för lite B-uppsats arbete (som gick trögt), men men.. imorgon, då jäklar!
Bara vi kommer över teori delen så kommer det nog gå som smort! vi ska juh trotts allt ta över världen, det har juh till och med Perry sagt ;) och efter att vi slagit våra smarta med för dagen tröga hjärnor ihop så hämtade jag Petter hemma och sedan mamma på bussen, for till Shanghai och åt jätte gott. Sedan hem hit en sväng och sedan fot jag och mamma till Thomas och Chatarina.

Sen har jag hunnit till Jonnis och sett eurovision song contest med henne och Helena, och nu är jag hemma och tänkte mysa och se film med mina två pälsklingar (Aston fyller förövrigt 1år på torsdag).
Fick ett mail av Kenneth som skrev att hemtentan (som jag skickade inte lite sent) var OK :D och det känns jäääävligt skönt måste jag säga! då har jag bara B-uppsatsen att oroa mig för tills sommaren är här, vilket den förövrigt är snart ;)

Måste dessutom säga att jag verkligen längtar tills jag får åka "hem" eller rättare sagt, bli happisbo med Emmsi ;)
Då ska vi cykla på guldcykeln till joppet, dock måste vi sy en dyna så Emmsi kan åka på pakethållaren :D

Och så längtar jag juh så klart efter att få mysa med min mommo, moffe & Lena, Therese & Saga och alla andra älsklingar! Om vi säger så hår, förutsättningarna för denna sommar ser helt fantastiska ut! :D

Ciao.

....

<3






Idag är jag riktigt riktigt jäkla glad :D
WIIHOOO EMMSI!! ♥

Sommaren kommer bli GRYM! ;)


....

Idag har jag varit duktig och varit både på afro och core.
Har även hunnit umgås med Helena och Jonna en sväng.
Dock så är jag super trött, har ont i huvudet och tänker gå och borsta tänderna nu.

Gonatt

Bröllops helg <3



Har haft en superbra helg :)
30års festen blev ett bröllop, men det var ingen nyhet för mig ;) Dock hade jag en mormor som jag var tvungen att ljuga för under en veckas tid, så inte kunde jag skriva ngt i bloggen heller för den delen :) Har varit otroligt svårt att hålla det hemligt, och flera gånger har jag varit påväg att ringa mormor och fråga ngt kring bröllopet. Men jag lyckades ändå ganska bra måste jag säga :)

Vi åkte upp till Kalix i torsdags, åkte till Therese och mös :) Sen kom Emmsi och vi for till Marie som är tjock :) åtta veckor kvar bara tills bebben kommer :) Hälsade på moffe och Lena som dagen efter tog flyget till Palma.
Fikade med Mia på buketten och blev charmad av söta Alxander. + att Saga är SUPER gullig!
Helt seriöst så har jag nog aldrig varit så sugen på en bebis som då, mamma gav mig rådet att åka hem till Umeå igen.
Väl hemma så måste jag nog faktiskt säga att det funkar, och dessutom så har jag juh redan en bebis, sötaste Paston ;)

På fredagen han jag även med att vara på buketten och göra lite dekorationer till bröllopet, göra en intevju till B-uppsatsen och duka och ställa iordning inför lördagen på grytnäs herrgård :)
På lördagen var klev jag upp tidigt och gjorde mig iordning innan jag for till frissan och hjälpte Petra, sen till grytnäs och göra det sista inför kvällen. Tog emot alla gäster tillsammans med Petras vän Therese, och sedan var vigseln och festen igång :) Hade en jätte rolig kväll och kring 0200 tiden for jag och Petter hem.
På söndagen sov vi ut och tog det lugnt hela dagen och kring 1800 hämtade vi upp Fiso och Herman (som var en finsk dvärgspets när han var liten) och for hem till Ume igen.

Väl hemma i ume igen så har jag inte gjort så mkt alls, gått långa promenader med Aston, gjort ytterligare en intervju till B-uppsatsen, umgåtts, suttit ute i solen med Neam och käkat glass osv. Just nu för tillfället så är jag proppmätt! Jag, Petter, Neam och Nippe har precis grillat och ätit gott :)

:)

image537

Idag har jag varit duktig och klivit upp tidigt med Petter, tagit det lugnt en stund och sedan varit på isku och tränat. Idag mår jag betydligt bättre :)

.....

Det regnar idag, båda ute och inne i mitt hjärta.
Jag har funderat mkt de senaste dagarna, känt mig svag och velat gråta.
Men jag kan inte, inte en ynka liten tår har trillat ner från mina kinder, om man inte räcknar med glädjetårarna från alla underbara dagar. Jag  vill verkligen gråta så att tårarna inte stannar inom mig..

Sommar :)

image535


Måste bara få säga GUD vilket härligt väder det är i Umeå!
Igår låg jag, min kära vän Kajsa och Johanna på stranden vid Nydalasjön i bikini och solade i flera timmar, käkade jordgubbar och bara mös :) Dessutom så har jag även badat (läs: vätten upp till knäna) m. Gaia som tyckte att hettan var olidlig.. På kvällen spelade vi kubb utanför Neam :) Och som Helena redan skrivit så spöade vi skiten ur tvillingarna och deras män! ha. Det firade vi med att dra hem till mig och se film, Juno, som var helt ok.
Dock så var vi allihopa über trötta och det halvsovs, helsovs och gäspades hela kvällen.

Hmmm.. vad har mer hänt?
Jo, i fredags var jag Helenas sekretär ;)
Jojjo har befunnit sig i ume sen i onsdags.
Valborgs var trevligt, och Helena står HELT klart för kvällens bästa bild.

Och idag kommer Petter och Aston hem, förhoppningsvis.
Och till veckan åker vi upp till Kalix på 30års fest.


Ciao.





RSS 2.0