update från SB :)

Update från Santa Barbara :)
Har haft en jätte bra födelsedag, som nästan har blivit en födelsedags helg :) blev firad både torsdag och fredag (svensk och amerikansk tid). Jätte roliga förfester, utgång, strippklubb, shoppning, hemlevererad mat, choklad tårta, cheescake, fina presenter, nya långa fina naglar, osv. Idag har det, hör och häpna, regnat på morgonen, när det blev lite sol och uppehåll så gick jag, jenny och ellen ut på en promenad. Nu regnar det igen, och vi ska fixa lite här hemma innan det blir middag på piren med grabbarna, bio och kanske lite kändis spotting (det är filmfestival här).
Imorgon är jag ledig, men jag tänkte sitta i skolan labb och göra lite uppgifter, har inte fått alla program till min dator än. Sen så måste jag juh inviga skolans gym anläggning och tjäna ihop lite timmar till min kurs.
På tisdag så börjar min och Petters tävling, vi har juh båda varsin garmin forerunner, och nu ska det tävlas i vem som tränar mest fram tills dess att jag kommer hem igen. Det går nämligen att registrera sig på ett community, där man laddar upp infon från våra garmins och skapar mål/tävlingar osv. Så det blir kul, nu jävlar ska jag slå han!! :D

Dag 9 – Min tro.

Jag tror att det finns någonting större än oss själva, ingen gud, bara ödet.
Jag tror att vissa saker sker av en anledning. Att endel saker är förutbestämt.
Om jag tänker tillbaka på negativa händelser i mitt liv så kan jag nästan säga att just den där negativa händelsen har lett till något nytt, till något bättre eller till en viktig lärdom varenda gång.
ex. Tänk om mina föräldrar aldrig hade skiljt sig, då hade inte jag varit tvungen att byta skola, då hade jag kanske aldrig träffat en av mina bästa vänner, och hade jag inte träffat henne så hade jag kanske aldrig träffat Petter.
Och om jag inte hade träffat Petter då kanske jag inte skulle ha flyttat till ume och då skulle jag nog aldrig ha träffat två till av mina bästa vänner. Och jag skulle inte heller ha haft världens bästa "stora syster".
Om inte mina föräldrar hade skiljt sig så kanske jag aldrig skulle ha haft en så bra relation till min mormor, morfar, morbror och farbror. Och om jag inte hade haft en så bra relation till dom så hade jag kanske inte suttit här med världens finaste tatuering tillägnad mormor ;)
Jag tror att människor kommer in i ens liv av en anledning, vissa för en liten stund och andra för hela livet.
Och jag tror att oavsett så finns det en mening till varför det blir som det blir. Om någonting är "meningen" så kommer det att bli så oavsett vad som hänt/händer, det kan ta 1 vecka, 1 år eller 100år, men det kommer hända om ödet har bestämt det.

28 Januari :)

Idag är första gången jag spenderar min födelsedag på andra sidan jorden och borta från alla nära och kära.
Men det har gått bra,har blivit sjungen (?) för flera gånger har skypat en massa hela dagen, messat, facebookat, pratat i telefon osv.
Eftersom att jag har blivit gammal så har jag fått pengar av släkten, jag och Petter har investerat i en ny dator som jag köpte för nån vecka sen, och så det bästa av allt, vi har även investerat i en ktm 125 till mig :D fatta vad kul, som jag har längtat. Så i sommar vet ni vad jag kommer ha fullt upp med min lediga tid ;)
Får man säga att man längtar hem? Jo, för vet ni det gör jag faktiskt!
Santa Barbara är toppen och jag vill inte åka härifrån, men jag längtar som tusan efter allt som kommer att hända när jag landat på svensk mark igen :D
Min födelsedag började vi att fira redan igår, blev fest och utgång. Ikväll blir det samma sak, grabbarna har dessutom lovat mig strippklubb ;) men vi får väl se vars vi hamnar tillslut :)
Har köpt en tårta från cheesecake factory, tror det bli mums ;) väntar bara på att mina fina roomies ska komma hem från stan =)
Har unnat mig en present, eller rättare sagt några stycken ;) MEN en av mina presenter kommer iaf vara kvar för alltid ;) Vill inte skriva nått mer om det än förrän mormor har sett ♥

Dag 8 – Ett ögonblick.

Livet består inte utav de dagar som gått, utan av det dagar man minns.
Jag har hur många ögonblick som helst sparade i min minnesbank, såklart så har jag inget så stort som "dagen jag födde mitt barn", men det finns massvis med andra ögonblick. Tillfällen då man kännt sig totalt lycklig och tänkt att ingenting kan vara bättre än det här, och sånna ögonblick har jag själv, min familj och mina vänner gett mig många av.

Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har haft den otroliga turen att vara omgiven att otroligt fina, många och väldigt bra vänner. Så att bara berätta om en skulle bli väldigt svårt, så jag ändrar lite igen och berättar om några mina bästa vänner :)
Therese och jag går långt tillbaka i tiden, allt började med att jag skulle byta skola och hamnade i gammelgården. På ett möte med klassföreståndaren innan skolan började så fick jag veta att det fanns ytterligare 3 tjejer i min åldersgrupp. Dom gillade bugg och så fanns det en som gillade djur. Behöver jag säga att jag grinade när vi for därifrån. Nu så här i efterhand så måste jag säga att det var ödet, för finare vän än Therese är svårt att hitta.
Vi blev som helan och halvan. Fatta att under ex. högstadiet så gick vi i samma klass och var med varann hela skoldagarna. När vi väl kom hem efter skolan så ringde vi direkt till varann, satt och såg på sunset beach i soffan och kommenterade nått en gång var 10min typ (vi hade rätt höga telefonräkningar på den tiden). Om inte jag sov i kälsjärv så sov Therese hos mig, och under en period så bodde Therese i princip hemma hos mig. Vi blev som ni vet kära och tillsammans med två killar som var bästa vänner, så epa tiden är verkligen våran tid. Vi har så jäkla många roliga minnen ihop, skulle vara omöjligt att ta upp alla här för då skulle ni få läsa i all evighet. Vi har verkligen växt upp tillsammans, och det skulle vara helt omöjligt för mig att beskriva vad våran vänskap betyder för mig. Therese ger mig kraft, hon gör mig stark, hon finns alltid alltid där, är ärlig i alla tillfällen och stöttar mig alltid i allt jag väljer att göra. Hon är den första och sista jag hälsar på när jag kommer/åker från Kalix, och att får vara gudmor (jo jag räknar med Saga oxå) till hennes barn är så stort för mig. Älskar hela hennes familj, som är världens bästa familj, det är inte för ro skull som det alltid är folk hemma i eran soffa. Det är nog inte bara jag som alltid känner mig som hemma när jag ligger i soffan på blomgatan 13 och pratar om livet.
Du gör mig stolt, du är världens bästa vän och världens mest fantastiska mamma. Om jag blir hälften så bra mamma som du den dagen jag har fått barn så är jag nöjd.
Emmsi och jag träffades via gemensamma kompisar som gick estet, kommer förtfarande ihåg första gången vi sågs, vad hon hade på sig, vad för sorts skål hon höll på att göra i keramiken osv. Sen började jag jobba på korvgubben och strax därefter så började även Emmsi. Det var en så jäkla rolig tid, fatta att få betalt för att umgås med kompisar, det var verkligen så det kändes. Vi började umgås jätte jätte mkt, åkte runt i MER:en, var ute hela nätterna, pratade om livet, våra familjeförhållanden som var rätt lika, vi åkte till Bulgarien, skrattade, grät, hade engelska lektioner till låtarna vi lyssnade på. Emmsi är världens bästa, hon lyssnar alltid, hon förstår mig, hon gör mig glad och peppar mig. Vi har våra traditioner, hugger julgran på tid, jag får skratta åt hennes dåliga tålamod, vi slår på lipfilmer och bara lipar som nå sillar ;) Jag är så otroligt stolt över dig ska du veta, och du är en stor förebild för mig på så många olika sätt. Du är målinriktad, du arbetar hårt och kämpar i allt du tar dig för, du klarar av att stå på egna ben och om jag någonsin blir lika stark som du så kommer jag vara tacksam. Jag älskar dig, jag älskar dig..
Sanna Antonia Helena Andersson och jag träffades när vi började läsa medie och kommunikationsvetenskap i Umeå, vi hamnade i samma grupp och jag dömde såklart ute henne och tyckte att hon var (jag citerar) "Helt jävla utvecklingsstörd". MEN så fel jag hade! Idag så är nämligen denna otroligt fantastiska Helena en av mina bästa vänner, finns nog ingen som får mig att skratta som du :) Du finns alltid där för mig. Och jag hoppas du vet hur tacksam jag är för att du finns, för att du alltid lyssnar oavsett vilken tid på dygnet jag ringer, för att du alltid är ärlig, för att du är den du är. Jag är så himla imponerad över hur du tar dig över alla hinder som kommer i din väg, hur jäkla duktig du är när du väl bestämmer dig för att du ska lära dig nått. Jag hatar när du är envis och inte gör som jag säger, men mest av allt så älskar jag dig mer än livet själv.
Jonna och jag lärde oxå känna varandra på MKV, jag tror inte jag la märke till henne så mkt. Utan vi började umgås för att hon och Helena var med varandra. Spiiken som hon alltid får heta är inte som en vanlig spiik, hon är en finspiik (ibland en dumspiik). Hon må vara finska (okej, men nästan då), men spiilken från tattaranda är helt ovärderlig för mig. Du finns alltid där, din dörr står alltid öppen för mig, du hjälper mig alltid med allt du kan. Jag älskar när du pillar i mitt hår, jag älskar att få kramas med dig, jag älskar att få skratta med dig, jag älskar hela du. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan min fina spiik, inget är som det ska när inte du är i närheten.
Jojjo är som den stora systern jag aldrig fick (hon är Petters stora syster).
Vi hörs varje dag, vi pratar i timmar (oftast flera gånger om dagen), och du är precis som en stora syster ska vara. Det är dig jag ringer när jag inte vet hur länge man ska koka nått, sen gör du som en stora syster ska, nämligen retar mig för att jag inte visste hur länge det skulle koka. Och om vi inte är systrar så vet jag inte vad vi är? Vi håller ihop i, vi stöttar varandra, vi pratar om allt, du tror på mig och ger mig kraft, du torkar bort mina tårar och jag få låna ditt smink ;) I min familj ingår även du, jag ser dig som en syster, jag tänker på dig som en syster och jag älskar dig som en syster.
Helena och Mia träffade jag på Buketten, eller Helena hade jag iofs träffat innan (hon var en BIIATCH). Och Mia hade tydligen träffat mig när jag var fjortis (en snobbig fjortis om man frågar henne). MEN nu stod vi här, på samma jobb och tur var väl det! För vad hade jag gjort utan er? Ni får mig att skratta och ack så trist det hade varit att jobba utan er. Något som jag verkligen uppskattar är att ni alltid har trott på mig, ni har pushat mig till att våga lite mer, ni har ätit av mina hemska kakor och sagt att dom varit goda ;) Jag älskar er, det hoppas jag att ni vet.
Nea + Fia + Jag = sant.
Vi har haft och har så jävla kul ihop! Även fast jag först tyckte att Fia var dum i huvvet och att Nea var en liten wannabe satanist ;D haha. Men estet förde oss samman, och se vad bra det blev!
När jag flyttade till Umeå så saknade jag er varenda dag, vi pratade i telefon, jag åkte jämt hem till Kalix, ni kom till mig, ni skickade bilder och tillslut så flyttade ni ner :) bland de bästa tiderna i mitt liv har jag spenderat med er, Jag älskar er!
Mommo, moffe, lena, ea, tobbe och mamma ♥
Jag har tur som har en så fin familj.
Petter och Aston, med er vill jag dela resten av mitt liv, jag älskar er! ♥

Dag 6 – Min dag.

Okej, här kommer min dag :)
 • 06.00 Vaknade och frös som fn, i nattmössan så försökte jag dra i täcket, men hur jag än drog så räckte det inte till. Efter x antal försök så insåg jag att täcket låg dubbelvikt och anledningen till att det var kallt var för att vi glömt att slå på värmen. SÅ jag klev upp, slog på värmen, tog på mig fleecetröjan och somnade om.
 • 07.15 Vaknade och insåg att jag måste börja gå till skolan om 20min. Slängde på mig kläder, borstade håret och tänderna, och åt en banan på vägen till skolan.
 • 08.00 Var på lektion, advertising illustration, ja det lät kul iaf. Insåg efter typ 3h att jag inte ville läsa kursen. Som tur är så har jag haft en kurs för mkt och skulle vara tvungen att droppa en. Så valet föll på den här.
 • 11.30 Tog bussen ner till stan och sen vidare ut till Goleta. Irrade omkring och försöka hitta UPS utlämningsställe (typ dhl). Höll på att dö av värmeslag (hade juh klätt mig rätt varmt), och såklart så gassade solen, det blåste nada och jag hade inget vatten med mig. Hittade iaf till stället och kunde hämta ut mitt paket med min splitternya garmin forerunner 305 :D
 • Hittade ett 7eleven, köpte vatten och chips. Den påbörjade huvudvärken började sakta men säkert avta efter att jag tryckt i mig min inköpta nödproviant.
 • Tog bussen tillbaka, är rätt långt till Goleta så bussen tar 100år och om man inte satt vid ett fönster (vilket jag inte gjorde) så kändes det som om man satt i ett växthus.
 • Kom hem, gjorde en hårdbrömacka med ost, åt lite ipren och vilade.
 • 16.15 Gick mot campus, köpte ett band som man behöver till life fitness kursen. Och kollade runt i SBCCs bokaffär innan min klass började.
 • 17.00 Lektionen startade, webdesign 1, läraren verkade toppen och jag tror att jag kommer KISS ASS på den här kursen :D
 • 18.00 Satt och beställde kursböcker samtidigt som lektionen var (ajjabajja).
 • 20.30 Började gå hem då vi fått sluta 1,5h tidigare :)
 • 20.40 Plockar upp datorn och skyparen liten stund med Petter tills han var tvungen att fara på jobbet.
 • 21.17 Skriver det här blogginlägget :)
Resten av kvällen tänker jag spendera med min garmin, lista ut hur den funkar och förhoppningsvis så tar jag mig ut imorgon på en springtur :) Sen tänkte jag även kolla igenom alla uppgifter som vi hittils har fått på de olika kurserna. Imorgon så ser snabbplanen ut som följande:
 • Perimiär tur med min garmin.
 • Skypa med Petter då han kommit hem från jobbet
 • Stranden
 • Möta upp Gustav och gå till gasbolaget vid 14.00
 • Skola kl.17-19, digital imaging

Förövrigt så ser mitt schema för den här terminen ut som följande;
Måndag: Ledig
Tisdag: 08.00-10.20 Grafisk design 2 och 17.00-22.05 Grafisk design 1
Onsdag: 17.00-10.05 Webbdesign 1
Torsdag: 17.00-19.05 Digital imaging
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig
Nu så kanske man inte egentligen kan säga att jag är "ledig" den tiden jag inte har lektion, är rätt mkt arbete som ska läggas ner på alla uppgifter så jag lär få sitta mkt på skolan eller hemma och jobba med det på min "lediga tid". Men fler föreläsningar än så där kommer jag inte ha iaf :)
Life fitness kursen som jag oxå läser har inga träffar, utan man har ett antal timmar som man ska spendera varje vecka i gymmet och ett visst antal gruppövningar som man måste gå på, vad sägs om bootcamp? ;)

Dag 5 – Vad är kärlek.

Som alla andra så tycker jag att kärlek är jättesvårt att beskriva, då jag tror att man känner olika sorters kärlek för olika personer i ens liv. I grund och botten är den nog densamma, men ja ni kanske förstår?
Här är iaf en dikt av Nils Ferlin som jag tycker beskriver vad kärleken är/kan vara rätt bra, den kanske är lite gammalmodig, men den är fin ändå ;)Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

- Nils Ferlin

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Jag började dagen med frukost/lunch på stranden :) inte illa kan jag säga.
Blev toast med äggröra, grönsaker och frukt + vatten. Sen delade jag Gustav och Håkan på lite blåbärspannkakor och frukt till det med :) MUMS som Maria Montazami skulle ha sagt ;)
Efter stranden och innan skolan började klockan 1800 så åt jag en skål med hallon och proviva youghurt och nu ska Ellen och Jenny tillaga lite mat till oss, pasta alfredo :) Och mer mat än så lär det inte bli idag.
Detat blev tydligen en bra dag att prata om vad jag har ätit, har inte ätit så mkt eller så bra som idag sen jag kom till Santa Barbara, så nu blir mormor och morfar nöjda ;)

Dag 3 – Min mormor.

Jag tänkte göra om lite och skriva om min mormor istället :)

Min mormor är inte som alla andras, hon är inte bara lite utan rätt mkt bättre faktiskt ;)
Min mormor har både blogg, skype, msn och facebook.
Min mormor klär sig snyggt och har skipptat tantstilen.
Min mormor är ung i hjärta och i sinne :)
Min mormor har världens bästa humor och kan skämta om allt :)
Min mormor lagar fantastisk god mat (även om hon inte tror det själv).
Min mormor vet alltid när någonting inte är som det ska med mig.
Min mormor hon ställer alltid upp och finns alltid där för mig.
Min mormor stöttar mig alltid i mina beslut och ger mig världens bästa råd.
Min mormor är alltid ärlig och det finns inget som är för svårt att prata om.
Min mormor är min fasta punkt.
Min mormor kämpar alltid för att alla ska ha det bra.
Min mormor är min inspiration, och om jag så blir hälften av vad hon är så är jag nöjd.
Min mormor gråter alltid när jag ska åka iväg långt bort, och jag gör desamma (ibland är det bara till ume).

Finns ett gammalt inlägg där jag skriver mer om vad hon är för mig klicka här
Det är så otroligt svårt att beskriva vad hon betyder för mig, det är större och djupare än vad jag ens själv förstår, och jag vet att den där obeskrivliga kärleken som jag känner är precis likadan som den hon känner för mig. När mitt hjärta slutat slå så kommer jag fortfarande älska dig, för evigt ♥

lite nostalgi låtar :)

Låtar från epa tiden ;)Låtar från merca tiden ;)

Dag 2 – Min första kärlek

Säg millitär - Du är kär ♥
Ja så höll jag på en sväng där till alla när jag var liten, säg kalle anka - gå på en planka var oxå rätt populärt ;)
Om man bortser från när man gick grundskolan så kom nog inte min första kärlek förrän jag vaf 14 år.
Min bästa vän och vapendragare Therese var tillsammans med Henrik, Henrik hade en kompis som hette Petter.. Det hela började med att Henka skulle ge Therese en cd skiva som han hade gjort åt henne och vi skulle träffas vid vitheden i Kalix. Vi stod som dom två fjortisarna vi var och väntade ivrigt (vi var rätt coola oxå) och så kommer dom, på moppe ;D Petter tar typ aldrig av sig hjälmen men redan då så kände jag att "honom ska jag ha".

Henka hade en epa, och arbetet var väl fördelat så att Henka körde och Petter skruvade, jag blev juh såklart väldigt intresserad och passade på att följa med till Henka med Therese ifall att Petter skulle vara där, vilket han oxå alltid var. Så en dag när Petter sitter och skruvar vid motorhuven så ber Henka mig testa om tutan fungerar (jag sitter inne i epan och gör nått). Så jag tutar iaf, högt och länge :) och då ser jag hur Petter reser sig upp och typ håller sig för öronen, så här i efterhand har han berättat hur han hörde mig säga fan fan fan flera ggr. Man kan väl säga att jag trodde att det var kört då :) Men tydligen inte, för efter det så vet jag inte hur många gåner det har hånglats i den där illgröna epan, hur många sena nätter jag spenderat i den, eller hur många cd skivor med låtar som rosa hellikopter, space invaders, mörker, ditt jävla luder, sommarnatt och bushman som spelats :) Men jag blev dumpad, på icq till och med, rätt omoget ;)

Sen så kom det en period när jag dejtade och var väldig kär i både Robbe, Isak och Björn, och hade till och med ett förhållande med Johan som varade i lite över ett år.
Sen en dag så började jag och Petter att prata igen, han fyllde år så vi for till myggan och fikade, vi såg matrix på bio, och film i hans rum. Jag kommer ihåg att de sms jag fick hade dubbla budskap och att jag bad Therese spå i sin spåkula vad han menade. Och jag har för mig att svaret jag fick var rätt klart ;) Den kvällen sa jag till mormor att jag sover nog mest troligt bort ikväll, hon frågade vars, jag svarade Petter och vi båda log :) Han har nog alltid funnits kvar på ngt sätt.
Första kvällen såg vi cops, och när jag gick hem på natten så fick jag ett sms där det stod "du får gärna vända om", jag hade inte ens tagit mig från kvartet än, men man måste juh spela lite svårflörtad så jag sov hemma den kvällen. Nästa kväll så var han nog rätt taktisk, han slog nämligen på the ring (jag var livrädd), då hände iaf det klassiska scenariot, vi satt på varsin sida, och helt plötsligt juh längre in i filmen vi kom så blev glipan mellan oss bara mindre och mindre ;) Och sen var det kört, igen ♥
Det har inte varit lätt alla gånger att på ett sätt växa upp tillsammans, vi har gjort slut flera gånger för att sedan hitta vägen tillbaka till varandra igen. Vi har flyttat till vårat första egna tillsammans, vi har flyttat ifrån varandra, vi har bråkat, vi har sårat, och vi har samtidigt aldrig älskat någon mer.
Det är alltså ungefär 10 år sedan vi träffades för första gången, min första kärlek är oxå min nuvarande.

Dag 1 – Presentera mig själv.

Glömde publicera den här igår, men eftersom att jag gillar listor, så ska just en sån ska få presentera mig oxå ( det är inte för att jag helt enkelt inte vet vad jag ska skriva).

Vad heter du? Malin Evelina Englén
Vart bor du? Jag bor både i ett hus ute på landet i umeå, och för tillfället så bor jag även i en lägenhet i santa barbara
Trivs du där? Jajjemän :) huset kanske är lite bättre än lägenheten dock ;)
Brukar du läsa horoskop? Om det är horoskop i tidningen så läser jag det.
Har du körkort? Jepp, du får till och med övningsköra med mig nuförtiden ;) 
Äger du några Converseskor? Jepp, köpte faktiskt nya för några dagar sen
Favoritdjur? Hund såklart :) men jag skulle gärna vilja ha en häst oxå.
Vad spenderar du dina pengar på? Just nu så kostar boende och skola mest :)
Senast du satt i en storlokal: förutom uppropet på SBCC så var det väl med Petter under Magnus Betner i umeå.
Festar du mycket? Nej, jag är rätt lugn.
Sprit, cider, vin eller öl? Cider, vodkalime och ett försök till att dricka rödvin då och då (det går inge bra).
Antal kuddar i sängen? I ume så finns det 4st och i SB finns det bara en, men jag kompenserade och köpte en hög iaf :)
Kan du baka bullar? nånii, klart jag kan.. gör är väl en annan sak ;) fast jag har faktiskt blivit rätt huslig på sistone.
Har du varit med i scouterna? Nää, men jag hade lätt platsat :) jag är händig, logisk och gillar att vara ute :)
Bläck eller blyerts? Bläck.
McDonald’s eller Burger King? helst ingen hamburgare eller strips alls.
Är du allergiskt mot något? Vissa hundar reagerar jag på.
Äger du ett busskort? Ja, SBCC studenter åker gratis på sitt studentID och sen har jag ett tomt från umeå.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Har inte druckigt(?) mjölk på lite mer än 12år.
Hur ser du ut idag? Började dagen i linne + shorts, sen byxor och kofta och nu sovshorts och linne.
Har du haft sex idag? Nej.
Nästa mål i ditt liv? Just nu: klara skolan, sen: Jobb måste fixas
Vad såg du senast på tv? jadu, mtv måste det nog ha varit.. ser aldrig på tv.
Hur svarar du i mobilen? Bero på vem, Okänd: Evelina Känd: Hej el. hallå Helena A: ahlå osv. osv.
Vem ringde du senast? Jag ringde nog mormor eller petter sist
Antal timmar sömn inatt? rätt många :) emmsi väckte mig (harnog aldrig hänt).
Vad innehåller din favoritnattmacka? källarrökt skinka, osten krutrökt + sallad och gruka.
Låt som fastnat i ditt huvud idag: Kärleksvisan - Sarah Dawn Finer
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja
Har du gråtit de senaste 48h: Jo, när jag webcamade med Jonna och kände efter hur mkt jag saknade henne och Helena så fällde jag en tår eller tusen.
Senaste köpet: julgranskula/julgransfågel;)
Sagt “Jag Älskar Dig” idag: Ja, fler gånger
Saknat någon idag: förmodligen
Första inhandlade skiva: Ace of Base
Första piercing/tatuering: i navlen (piercing) och på ryggen (tatuering).
Senaste dusch: imorse
Senaste glass: snickersglass (lunchen den dagen).

Ja så vad har ni då fått veta genom den här listan?
Jag heter Evelina, fyller snart år, bor i ett hus med Petter och Aston, men just nu så har jag rymmt hemmifrån för att plugga i Santa Barbara.
Jag har köpt nya skor, dricker inte mjölk och är nästan aldrig full, jag gillar att vara ute och har strosat omkring i shorts och linne idag. Jag är en riktig känslo människa och älskar alldelens för mkt. Jag kallas av både släkt och vänner för julhitler, och det är väl kanske därför jag köper julgranskulor i usa när det är +26. Just nu så saknar jag dom där hemma enormt mkt, men det är tur att msn och skype finns, det är som plåster på såren.

30 dagars listan

Efter den årliga nyårsresumén så har det blivit dags för 30 dagars listan :)
Jag gör som alla andra jag med, men det är kul, jag gillar listor ;)
Så här är planen iaf.
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Nytt år :)

Var 2010 ett bra år för dig? I det stora hela så ja :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr? Började året med att bo i studentrum (det hade jag aldrig gjort förr), sen hips vips så hyrde jag hus (har aldrig heller hänt), besökte Cypern med Spiiken (hade aldrig rest med Spiiken och aldrig till Cypern).

Var var du när 2010 började? I Gammelgården med en massa vänner

Vilka var du med?
Blandad kompott :)

Var var du  när 2010 slutade? På tolvslaget låg jag och Petter i sängen med Aston och väntade på att raketerna skulle sluta smälla :) Aston var inte så jätte ängslig av sig så det var mys :)

Vilka var du med? Vi var i Olle och Monicas stuga i Rimobäcken, så det var dom, jag + Petter, Petter's päron, Aston + 6 hundar till :)

Höll du dina nyårslöften 2010? Gav nog inga egntligen.

Har du några nyårslöften för 2011?
Nej, jag håller dom ändå inte :)

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011?
Jag hoppas att jag efter min USA resa antingen hittar ett bra fast jobb, el. att vårt företag har börjat rulla på bra :)

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 29 april

Har du varit sjuk eller skadat dig?
nopp inte mer än vanligt.

Bästa köpet? Resan till Cypern var välbehövlig! :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Räkningarna ligger fortfarande högst i topp, trist.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jo :)

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
Gubben i lådan, Love the way you lie, with or without you, sacrifice, neaver easy, från och med du.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har gått upp och ner som vanligt. Kanske lite mer depp ?

Vad önskar du att du gjort mer? Prioriterat mig själv. 

Hur tillbringade du julen?
Vaknade upp hos Petter, åkte till mormor, sen till morfar, sen till mamma, sen till mormor igen och sen tillbaka till Petter.

Favoritprogram på tv? Har knappt sett på tv, men Maria Montazaami är bäst :)

Största musikaliska upptäckten? inget nytt på den fronten

Något du önskade dig och fick? Jajjemän :)

Något du önskade dig men inte fick? allt blir inte alltid som man tänkt sig.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag målade mitt studentrum med mina bästa vänner hela jäkla dagen/kvällen/natten. Dom överraskade mig med fika och på kvällen tog jag pause och åt på tapas med petter.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Absolut.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? hmm.. Inte lika mkt myskläder som annars kanske? :)

Vad fick dig att må bra? olika :)

Vem saknade du?
Saknade nog mitt ♥ mest.

De bästa nya människorna du träffade? Jag gillar juh inte nytt folk så ;) hehe.

Årets hetaste? chuck bass är nog fortfarande hetast ;)

Årets största kärlek? Paston ♥

Årets snällaste?
mina fina vänner och min fina familj :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2010? nepp

Vad var din största framgång 2009? mitt exjobb.

Åkte du utomlands 2010?
Jag har stått på svensk, finsk, tysk och cypriotisk mark.

Drack du mycket alkohol 2010? nej det blev rätt lugn på den fronten :)

Gjorde du något du skämms för? Nej.

Vilken var din största lögn? ingen vad jag kan komma på?

Hur mycket pengar spenderade du 2010? alla

Vad är dina planer för 2011? Börjar med att åka till USA och sen får vi se vad som händer :)

RSS 2.0