......

du är en looser baby, för du har inget körkort ;)

livsgnistan?


Min gnista är nästan obefintlig.
Som tur är så pratade jag med Helena igår, hon fick mig på mkt bättre humör när hon berättade hur vilket miserabelt liv hon lever denna sommar. Vi pratade om Paris och hur kul vi kommer ha när skolan börjar igen. Skolan ÄR fan livet.
Tur att vi kan vara deprimerade ihop, tur att det finns ngn annan som tycker att summer 2008 är jävla skit.
Eller okej, inte jävla skit, men ändå... Nu är det 25 dagar kvar av denna sommar + 14 dagar ledigt på riktigt, vi räknar ner.
Nåja helt dåligt är det juh inte :)

ikväll har det varit mys m. Petter, vi är barnfria då våran bebis är med farmor och farfar i fjällen ;)
Vi har pratat om hur vi ska bygga vårat hus, ritat, pussats, pratat om att i framtiden ha fosterbarn, vart vi ska bo, lagat god middag, varit och hälsat på ute i storön osv. osv. Petter är den bästaste ♥ me love.

skalman

Jag har ticks i mitt vänstra öga, jag har haft det i över en vecka.
Man kan tydligen få det om man är jävligt stressad eller väldigt trött.
Igår sov jag i bilen utanför jobbet i 30min när jag insåg att jag anlänt för tidigt.
Jag borde reparera min skalmanklocka, åtminstone se över den lite.
Då kanske mitt ticks i ögat försvinner?

....

nattliga konversationer ;)


Emma säger:
frågan: Varför är evelina englen den bästa människan på detta jordklot?  
Emma säger:
svar: varför evelina är den bästa människan på jordklotet är nog för att hon har tänat så mycket och för att hon är en naturbegåvning. allt hon tar i verkar bli till guld och det är en gudagåva värd att avgudas. mvh 118100
evelina säger:
hihii  
Emma säger:
vänta en till =)
Emma säger:
fråga: och varför är evelina så lat?
Emma säger:
svar: 118100 tipsar om att du kan hjälpa evelina bli mer aktiv genom att du ger henne bestämda mål att jobba fö, belöningar brukar alltid få folk att jobba mer eller hårdare och självständigt. lycka till och ha en underbar sommar!
Emma säger:
 =)
evelina säger:
hahaa, vänta jag har skickat en om dig oxå  
Emma säger:
haha =)
Emma säger:
vad var det för fråga?
Emma säger:
=)
evelina säger:
det får du snart se  
Emma säger:
okejrå =)
evelina säger:
okej fråga 1: Varför har Emma Rydberg inget tålamod?
Emma säger:
haha =)
evelina säger:
Svar: Emma kanske är van att få som hon vill ganska fort och blir därför lätt irriterad om hon får vänta en stund. Det är inte så mkt att göra åt om någon saknar tålamod, man får helt enkelt ha lite extra tålamod för dem så det jämnar ut sig
Emma säger:
haha =) se där  =)
evelina säger:
se på fasen det stämmer   frågade en till sak oxå, vänta
Emma säger:
hehe =)
evelina säger:
asg
evelina säger:
Okej, fråga: varför har emma rydberg tvångstankar?
Emma säger:
nå låt höra =)
evelina säger:
svar: tvångstankar är ett relativt vanligt problem som är en symptom på tvångssyndrom, vilket är en psykiatrisk diagnos. tvängstankar i mindre utsträckning är inte helt ovanligt, men om emma lider av sina tvångsmässiga tankar rekommenderar 118100 starkt att hon konsulterar en psykolog för diagnostisering.
Emma säger:
hahahahahahahaha =)
evelina säger:
okej, nu väntar vi bara svar på den sista frågan  
Emma säger:
och vad var frågan =)?
evelina säger:
Varför är emma rydberg den finaste människan  på jorden?
evelina säger:
åhh så svaret stämde in på dig =)
Emma säger:
=)
evelina säger:
svar: emma rydberg är den finaste människan på jorden eftersom hon har otroligt vackra ögon samt ett sött ansikte. den största bidragande orsaken tror vi på 118100 är att emma har en sån fin personlighet. hon är givmild, rolig och självständig

.....

btw,  jag ska bli medieproducent ;) wiihoo*

MERMAIDIA



Igår blev jag så glad, fick mess av sötaste Helena som hade Evvesug, och även fast det bara handlade om timmar sedan vi pratades vid på mobben så hade jag världens Helenasug. Saknar dig älskling.
Nåja, idag var första dagen på min "mini semester" självklart så har det regnat. Men det gör inte så mkt, har varit hos mamma hela dagen, hoppas studsmatta med syrrorna då det inte regnade och varit in till stan och hyrt en massa filmer, lilo och stich 2, mermaidia osv. osv. ätit chips och myst. Mamma har även hunnit med att sy mig en jätte fin klänning, tusen tack.  Just nu så har jag roat mig med att ändra frisyr och hårfärg på mig själv, vad tycker ni, ska jag ta och bli lite rödlätt? lila? blond? kanske lite lugg? (och en hårförlängning först och främst) eller ska jag helt enkelt fortsätta på den mörka linjen? ;) funderar eventuellt att köra på lite mermaidia stil och satsa på blått, det skulle vara ngt eller vad tror ni?

:)

Igår var det ännu en bra dag, en heldag med farbror Tobbe :) först var vi på kalas ute i skärgården, åt jättegod middag på vikingen och spelade kubb hos Anssi och Anna :) idag har jag sovit länge, för länge och sedan varit tillbaka med bilen till nyborg, nu så gör jag ingenting hemma hos Petter och funderar på hur jag ska planera min dag? Hem till happis och Emmsi måste jag iallafall :)

Min vän Helena är supersöt och jag har kännt ofta på sistone att jag har haft ett Helena sug ;)
Till hösten blir hon och jag kompanjoner och ska ta över TFE. Helena är även en otroligt begåvad människa, hon tämjer larver, spionerar på folk, är bra på PS, har skit kass humor, är rätt så bra på att diska, MEN framförallt så är hon sjukt bra på att sjunga och spela gitarr..

MISS U

älskade.



Ikväll har jag varit sentimental med min farbror Tobbe, han är det bästaste av de bästa ♥
Vi har suttit i bilen utanför hans hus och bara pratat och pratat hur länge som helst, gråtit och kramats. Han är en av dom där människorna som betyder mest för mig och som jag inte vet vad jag skulle ta mig till utan.. Älskar honom så mkt att hjärtat gör ont, och till och med när jag sitter här så kan inte tårarna sluta komma.

du hjälper mig att flyga.

-----

Jag kommer ofta på mig själv med att antingen glömma kameran eller glömma att ladda den. Tänk vad sjukt mkt roliga saker man har gjort (!) minnen som man hoppas att man aldrig någonsin glömmer. Jag önskar jag hade fotat hela mitt liv, för jag ljuger inte när jag säger att varje dag har varit ett minne för livet. Om det så har varit den tyngsta av dom tyngsta dagarna så har det ändå funnits en ljusglimt värd att minnas. Jag önskar jag hade fotat mera, jag måste komma ihåg att fota mera..

Livet i happis rullar på fortf. och jag jobbar och står i.
Och här kommer en liten snabb resumé av dagarna som gått.

- I Lördags var det kalixdan, och min kväll var hur jäkla kul som helst! :D
Började med att joppa, sedan drog jag och emmsi mot kalix. Hem till mormor och fixa och sen snabba puckar till Fia O, som jag inte sett på flera år. Nåja, en super trevligt förferre iaf. Vi andlände på hotto och kvällen blev bara bättre och bättre, mitt humör var verkligen på topp och det var nog alla andras oxå skulle jag tro. Träffade en massa pälsklingar och hade det super kul rakt igenom. Dock så vaknade jag på söndag morgon och min första tanke var, vart är jag? (rätt svar finner du längst ner på sidan..
- Söndagen bestod bara av mys och sen for vi hem till happis igen.
- Måndag jopp
- Tisdag och onsdag = mys
Har umgåtts hos Therese, Jimpan och Saga vilket alltid är lika mysigt, känner mig så "hemma" där :)
fångat regndroppar med sötaste Saga och lyssnat på åskan.
Har pussats och kramats med mina älsklingar :), badat med Paston & sooooovit.
- Igår kom jag hem till happis igen, syndade med Emmsi och Lisa, köpte kätpis, och kollade när dom tryckte sig (fast det gjorde dom aldrig), dock så skrämde jag och Emmsi upp varandra så där lagomt mitt i natten ist.
- Idag har jag stigit upp 0500 för att infinna mig på joppet 0600 för vpf, dvs. ca3h sömn. Och tro det eller ej, men jag gillar fasen att jobba vpf. Idag ska jag och Emmsi bli rädda, jag längtar inte! Jag hoppas verkligen att Emmsi glömmer bort vad jag lovat så jag slipper, dvs. jag ska inte säga ett knyst.
- Imorgon blir det att joppa och sen ska vi ut :) jag är inte sugen idag, men jag kanske blir imorrn eller nått.
Sen på lördag ska jag HEM HEM HEM till mina älsklingar och krama ihjäl dom, eftersom att denna vecka är otroligt lyxig med 4 lediga dar (!) så kommer det inte se utt på ett bra tag framöver vill jag lova. Jag hoppas på lika tropiskt väder som idag så man får en chans att vara ute, inget mer regn på mina lediga dar.. Om det inte innebär en massa mys såklart ;)

Jag är JÄKLIGT lycklgt lottad ska jag tala om btw! :)
och FÖRBANNAT glad :D







(Rätt svar: Toagolvet)

RSS 2.0