Den omtalade rullstolen :)


För första gången visas den omtalade rullstolen på bild.

OBS OBS OSB!
Bilden är inte rättvisande, Guldtyget är mycket guldigare och diamanterna glittrar mycket mer.
Dessutom har vi nu även i vår ägo en specialdesignad mugghållare som pryder denna skönhet ;)Idag har det varit en mysdag, efter en massa studiebesök och felkörningar i skogen så for jag och Helena ner på stan.
Avnjöt en middag på Taj Mahal, gjorde maränger till efterätt och såg på lipfilm. Sen har vi även hunnit mer att kika i Helenas vad-har-hänt-böcker som hon skrev i ettan, jag vill lova att så mycket har jag inte skrattat på evigheter.

Jag citerar "Tant BÄTA vatnade blomena och spröt på ås"

update 24/11Jag borde uppdatera oftare.
Allt roligt som har hänt på sistone och gjort att jag har haft fullt upp (anledningen till den dåliga uppdateringen) känns så gamla nu helt plötsligt. MEN MEN jag tänkte dra en liten snabb version av ALLT som händer och har hänt =)

För ett väldigt bra tag sedan så köpte Helena och Jonna en rullstol (jag prutade ner den) som vi höll på att pimpa non stop i cirkus 10h. Kring kl0000 rullades den äntligen ut på ålidhood pimpigare än någonsin! Ny lackad, omklädd i guldtyg och pimpad med diamanter har den förgyllt våran vardag ett bra tag nu. Vi har haft handikapp OS dvs. byggt hinderbanor i Helenas och Jonnas lägenhet, ålat omkring på golvet som små sälar (vi var förlamade i benen) och försökt ta oss upp på den, försökt göra konster med den och bara glidit omkring. Vi har till och med skruvat ner en dörr för att handikapp anpassa lägenheten mer och vi har fått Torbjörn att specialdesigna en mugghållare som passar som handen i hansken. DVS den har bringat oss en väldigt lycka! och skicka gärna en ansökan om du vill ha just din rullstol pimpad (pimpmywheelchair@pimpmyride.com).

Vi har skrivit tenta och fått tillbaka resultaten.
Och om vi säger så här guldrustningen hjälpte! och inte nog med det vi lyckades även klämma in ordet guldägg i våra svar på tentan (Helena glömde och som straff fick hon köpa vin, vilket hon oxå glömde).
Nåja, mitt slutgiltiga betyg hamnade på 1,5 poäng ifrån MVG, surt sa räven.

Vi har haft oändligt många myskvällar på carlshem, sett film, spelat spel, bakat, gjort brända mandlar och lärt oss att socker stelnar fortare än man tror. Vi har sytt kläder av lakan och legat och svurit på golvet, men allt som allt så har vi haft det jävligt bra!

I fredags hade vi sittning.
Det var jäffligt kul, och vi sken som solar i våra gudinne klänningar (läs: hemmagjorda av lakan).

Idag har jag, Fiso och Jonna varit på iksu i 3h (!) sprungit, trampat, lyft och haft oss.
Det är ungefär lika många timmar som jag spenderat på iksu totalt de andra dagarna i veckan.
Vi passade även på att tillbringa lite tid i kempehallen, försökt vara lika spänstiga som Jonna men det är långt kvar.
Vi träffade även en homosapiens av den manliga könet som stog och slog med en pinne på en säck.
Han såg att vi behövde hjälp (jag behövde hjälp) när vi försökte vara akrobatiska (läs: jag försökte göra kullerbyttor, som hindrades av min ångest för att bryta nacken). Han var nån slags karatekid, så nu kan jag göra baklängeskullerbyttor och någon typ voltullerbytta :D nice va?

Snart är det jul dessutom jul, längtar som tusan!
Mys med min Emmsi, min mommo, min lilleboo, moffe & lena, therese <3
JUL JUL JUL... idag funderade jag allvarligt på att hämta ner alla julsaker från vindan, men sen hejdade jag mig och insåg att det blir faktiskt lagligt att pynta om några dagar och jag kan faktiskt vänta tills dess =)
Och inte blev det bättre av att jag och neam såg narnia idag, tur att hon gick med på att julshoppa lite på tisdag när csn kommer, trotts dess begränsningar.

Näää nu är det dags för sängen.
godnajt.

love u.


I miss you like the desert miss the rain ♥


.....

<3
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change winter to spring
But I love you until the end of time

And there's no mountain too high no river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather and stars may collide
But I love you until the end of time

Come what may, come what may
I will love you until my dying day

Jag skulle nöja mig med ett endaste pengaträd.


Varför finns det inte sånna här skogar?


Skrivit tenta idag, tror den gick helt ok! pluggdagen igår gav nog resultat ;)
Jag vill unna mig någonting, men jag är fattig. Varför ska alla räkningar komma samma månad?
Nåja, skönt att man slipper dom nu på ett tag framöver iaf.
Imorrn ska jag till tandläkaren dessutom = jag ännu fattigare
Jag hoppas jag inte har några hål, det verkar läskigt att borra..
Men om jag inte har haft några hål på över 21år så borde väl inte chansen vara så stor att jag har det imorrn heller.
Ibland gör jag konstiga saker, som ex. idag.. Jag loggade in på banken i hopp om att någon givmild person satt in en väldigt hög summa pengar på mitt konto. Och även fast jag visste att ingen har det så blev jag besviken? Hur stört är inte det :D Jag önskar att någon ville belöna mig för något, ex. för att jag är så snäll, för att jag har skött skolan så bra eller bara för att göra mig lite gladare. Idag blev jag lurad.
När jag kom hem efter att jag skrivit tentan så låg det ett bruntkkuvert som det stod evelina englén på med jätte fin handstil (mormor) i detta så låg det ett jätte fint me to you kort  MEN i detta så låg det en räkning tillhörande mig som skickats fel.


Suck.................

Dagen har varit bra, har pluggat (läs: och gjort en massa annat) med Helena och Jonna hela dagen/kvällen.
Vi passade även på att ta pause kring 5 snåret och gå till carlshem till deras nya lägenhet. Där har vi legat på golvet i deras hall i över en timme och bara pratat strunt och planerat våra kommande road trips.


Jag ääär ett guldägg, jag är ett guld ägg!
RSS 2.0