.....

Här kommer lite pics från våran finsittning som ägde rum för över 1 vecka sedan, man kan kanske tycka att det är ett tag sedan och att jag borde ha bloggat tidigare. Men om vi säger så här, jag har inte ens fått upp bilder från i sommar..
Sittningen var hur som helst kul, och jag fick ett oväntat samtal av min bästate Rick som berättade att han befann sig i umeå, och lite senare på kvällen sammantrålade vi :) har nog inte kramats hejdå med ngn så länge på ett väldigt bra tag.

Jag och Helena har även byggt en dator, vi överväger att bli datatekniker istället för medieproducenter ;) Det var faktiskt rätt skoj och inte alls lika svårt som det verkar. Vi kom på plats nr2 av alla grupper i att först bli färdiga och få allt att funka, 1:a platsen tog några geeks. Tyvärr..

Jag och Paston har även haft en mys dag, jag gick runt i morgonrocken till ca. kl1500, efter att jag hade klätt på mig (mjukis kläder) så fortsatte vi mysandet i soffan ytterligare.

Hmm... vad mer har hänt? Jag var ut på rex i lördags med nicke, danne och tobbe..
Hade verkligen en super kul kväll ;D dessutom lyckades även neam befinna sig där, helt oväntat och det gjorde juh inte kvällen mindre lyckad direkt :) sen tror jag det blev ngra drinkar för mkt oxå för ovanligheternas skull ;)

Igår var jag, nicke, tobbe, danne och neam ner på stan och sen in på tatueringsmässan och kikade, helt ovärt pengarna!
Men jag tror då jag har sett det närmaste man kan komma en skräckfilm iaf.
Det var en kille som tatuerade halsen (inte en vacker syn), och han skakade, kunde knappt andas och blodet blandat med färgen bara rann.. Dessutom tatuerade han in ett hjärta med en banderoll där det typ stod "vegan för alltid". suck vart har endels hjärna tagit vägen?

Idag måndag har vi haft utvärdering på våran kurs och tenta genomgång, jag och tobbe har varit på stan och "fikat" ifall ngn undrar ;) och sedan har jag hjälpt alex och stefan att flytta..
Nu tänkte jag inte göra ngt alls, kanske fundera lite på vad jag ska ha med mig till antalya, kanske se ngt av alla serie avsnitt jag laddat hem? lugnt och skönt ska jag han det iaf.


  
:)Idag kom vårt resebevis med posten, det är snabba puckar här..
7dagar och sen sitter vi på ett plan på väg till den här fantastiska utsikten ;)


Wiii jävla hooo*Igår stampade jag och emmsi i takt, som dagen innan julafton när man var 5år.
Idag har vi säkert hunnit ringa varandra 20ggr och om ca. 1 vecka sitter vi på ett plan till varmare breddgrader ;)

Det här är min vän snygg emmaLika vacker på utsidan som på insidan ♥

update 16/9

Känner att det är dax att uppdatera vad som har hänt och inte hänt på sistone.
Plugget går bra hitils, vi har byggt hemsida, blivit proffs på exell, haft mässor och på torsdag ska vi bygga dator.
Stig Esko gör mig nervös, så nervös att jag får ticks i ögat så fort ngn/jag säger hans namn. Dock så fick jag inte ticks i ögat idag, trotts att han stod och stirrade på mig under hans mässa, min rädsla och nervositet kanske håller på att försvinna? Han tyckte juh trotts allt att min header var fin, och det hade juh kunnat vara mkt värre.. som ex. "Är den där sidan lika ful på skärmen som projektorn visar?". Nåja, Perry finns juh trotts allt. Idag har han suttit och varit social med mig i datasalen och tidigare i veckan fick jag ett mail på facebook där summan av kardemumman var, HJÄLP! Så vi hade lite lektion om hur man använder den där facebooken. Jag, Jonna och Helena väntar på att bli inbjudna på event, kanske det blir imorgon?

Nollningen har gått bra den med, tyvär hade inte medieproducenterna ngn organiserad nollning. MEN det gjorde inte så mkt eftersom att jag redan hade bestämt mig för att vara fadder iår. Så det har blivit X antal utgångar under dom här veckorna, middagar, fester osv. osv. Faddermöten och hemliga förberedelser inför spex har det oxå hunnits med ;) Sittningen kommer bli kul.Neam och jag har tränat på panda moves i veckan, bensaxen är min speciallitet och Neam är slink som en ål ;) haha.
Nääe det har blivit många kvällar med långa deeptalk på balkongen. I lördags ringde Neam mig när jag var på väg hem från krogen och frågade vars jag var. Då visade sig att även Neam var på väg hem så vi bestämde att vi skulle mötas upp och gå hem tillsammans. Vårat samtal löd ungefär så här:
- Hej, vad gör du?
- Hej, jag är på väg hem
- Jaha det är jag med
- Okej men då väntar jag på dig, vars är du?
- Jag är vid ängarna
- VID ÄNGARNA? varför går du där?
- Ja men det blir juh närmast, jag är juh snart vid dig
- Men det kommer juh ta skit länge
- Nää jag är juh snart vid Iksu
- Alltså vilka ängar är du vid egentligen?
- Men där nere vid skolan
- Jaaahaaaa... men då väntar jag här på dig
- Okej, hej.
- hej.Så jag satte mig ner på en sten och väntade, och väntade, och väntade. Och sen, såg jag henne! wiihoo*
Och som ni kanske redan läst i Neams blogg så är jag jäkligt nöjd över min nyinköpta mobil som inte avslutar mina samtal osv. osv., och inte nog med det, utan den har även ett minneskort som jag har fyllt med musik. DÄRAV så passade jag och Neam på att poppa lite medans vi traskade hemmåt och gjorde lite dansmoves. Jag måste hålla med Neam om att det är den roligaste promenaden hem jag har haft ever! Väl hemma så inser jag att jag inte har ngn nyckel, Petter och Nils är fortf. på krogen och Jojjo ligger och sover. WHAT TO DO? vi satte oss ner och lyssnade på ännu mer musik. Sen kom det en tjej, som mest troligt bor i mitt trapphus ngn stanns (det vet vi för att hon hade en nyckel till porten), vi smet in med henne och hon frågade surt om vi bor här. Då sa jag: det ska väl du skita i (läs: Jo jag bor här men jag har glömt min nyckel). Om ni inte förstod det där så var jag inte alls otrevlig, jag sitter nämligen här och skrattar just nu åt mormors min när hon läser det där och tror för en sekund att jag svarade så ;D hahaaa.
Nåja, väl inne i trapphuset så skötte vovvarna Jojjos uppväckning väldigt bra, som beräknat. dvs. Vi plingar på dörren = Gaia och Aston börjar skälla, YES! Efter att en trött Jojjo öppnat dörren så slängde vi i oss lite käk och väntade på att Petter och Nippe skulle komma hem. Passade även på att tvätta av mig fötterna eftersom att jag promenerat hem barfota med skorna i handen, så om vi säger så här, mina fötter var kolsvarta. Och mitt i all denna röra som ni just läst så lyckades jag även ngn gång under hemvägen ha ett samtal med min fantastiska Therese :) me miss.


Grattis på 21års dagen (i efterskott).


(förstora)


Grattis älskling i efterskott.
Hann aldrig göra dig ett kort igår, så du får det idag istället.
På baksidan av detta kort står det;

Du har fått gratis logi på ett helpensionat i idylliska Västerbotten.
Detta kort ger dig även tillgång till spa anläggning och mini bar i anslutning till din svit.
Vi hoppas att du snart bokar in din visit hos oss ;)

utmanad.

Fem udda eller märkliga saker om mig själv (Utmanad av Therese).

1. Även jag är super känslig när det gäller bäst före datum. Och kan verkligen inte äta/drick ngt som gått ut samma dag eller kommer gå ut dagen efter.

2. Jag har en stor fobi för korvstumpar/ändar och måste alltid skära bort dom.

3. Jag använder ofta ord som ex. rövarkula

4. Jag har städmani och måste alltid skrubba allt kliniskt rent när jag väl städar. ex. så har jag använt tandborste för att komma åt i alla springor (Jaa, jag slängde den sen).

5. Jag har väldigt små öron och Petter retar mig jämt för dom.

De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Jag utmanar:

Emmsi & Neam
RSS 2.0