::D
För en vecka sedan prick skrev jag ett inlägg om min ångest inför allt som heter snart-klar-med-skolan-vars-ska-jag-bo-och-kommer-jag-ens-få-ett-jobb? Men det inlägget blev aldrig publicerat då jag aldrig hade tid att skriva klart. Och tur var väl det, för annars hade min blogg nog blivit en sån där blogg där allt gå upp och ner hela tiden :) Och ni hade nog börjat fundera på hur det ena dagen kan vara botten för att nästa vara på topp.

För på topp känner jag mig verkligen just nu :D kanske börjar allt gå min väg lite grann iallafall?
Jag vet fortfarande inte vars jag ska bo, och om jag ens kommer få ett jobb när jag är klar?
Men jag har iallafall lyckats söka till 4 skolor utomlands och blivit glad över hur snälla och hjälpsamma mina lärare är.. Stefan (programmansvarig) vill verkligen att man ska lyckas och hjälper till allt vad han kan för att det ska bli så. och han skrev med glädje under mina ansökningspapper. Perry (bästa lärare nr1) skrev ett rekomendationsbrev fastän att jag sa att han inte behövde och han egentligen inte hade tid. Håkan (ytterligare en lärare på tfe) korrektur läste mitt personligabrev och gav mig förslag på hur jag kunde omformulera endel meningar för att det skulle se mer "engelskt korrekt ut" (ansökningarna skrevs på engelska). Och när lärare är som dom så blir jag så himla glad :) det är verkligen guldvärt! För om jag nu inte skulle komma in på ngn av skolorna (vilket inte verklar så troligt då dom tar in få och helst sånna som vill studera flera år), så gör det egentligen ingenting. Då har jag iallafall provat och vågat :)
Och skulle jag nu komma in så får jag väl helt enkelt se då hur det känns och hur jag gör, för mitt ibland allt detta studera-utomlands-drömmande så önskar jag oxå att jag hade ett stort fint hus på landet med stora fönster, en basset, en häst, en bebis, och en egen blomsterbutik.

Jag blir lycklig då jag tänker på vilka underbara vänner jag har, och på hur jag har lyckats träffa så många som har blivit så bra och nära vänner. Sånna som man vill behålla hela livet. Ni är helt fantastiska!

Jag har länge känt att jag skulle vilja börja jobba vid sidan av skolan, och idag efter att ha varit på en anställningsintervju som jag tror gick bra till ett jobb som jag tror skulle vara jätte roligt och passa mig :) Så ringde ytterligare ett potensiellt jobb och ville att jag skulle komma på anställningsintervju. Och även om det nu skulle bli så att jag inte får ngt av jobben så har båda händelserna iallafall gett mig ett brett leende på läpparna och gjort att jag har suttit glad i bilden hela vägen upp till kalix :)

Och sen finns det oxå flera andra orsaker som gör att jag känner mig så glad just nu som bara dom närmaste vet :) både på relationsplanet och hormonplanet. Och nej, det är ingen bebis på G :) och det lär det inte bli på ett bra tag heller.

Att jag dessutom är "hemma" i Kalix nu gör inte saken värre. Jag stromtrivs att komma hem och hälsa på alla! Och idag har juh hunnit mysa med både emmsi, marie och therese :)
Och det tåls att tillägga att Melvin nog är en av de charmigaste sötnosarna jag någonsin stött på ;)
att jag dessutom får äran att bli gudmor åt en av de sötaste guldklimparna förgyller juh bara min vistelse här ännu mer :D nää nu ska jag gå och njuta över att vara "hemma", över allt bra som har hänt på senaste och över att det snart är jul och att jag snart får plocka fram alla julsaker!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0