:)

♥ Åhh jag är så himla kääääär... och lycklig :) fattar inte hur det kan kännas så här underbart mest hela tiden!
Men jag klagar inte ;) Det enda som faktiskt gör mig lite lessen är att min bejbis är borta :/ Har fått gråta en skvätt minst en gång om dagen, speciellt när Petter är extra dum ;)

Vi var juh i Kalix i helgen, hade en alldelens förträfflig resa upp med Neam och Nippe som sällskap :)
(Neam höll förövrigt på att bli tagen av havet på väg över till ön, men hon överlevde, nästan iaf).
Tillbringade hela min helg hemma hos min älskade Emmsi ♥ Så på torsdag kväll när vi kom hem och hade släppt av Neam och Nippe i baskeri for vi hem till älgstigen och jag hann mysa med vovvarna lite innan jag tog smaragden och mös med Emmsi :) Kring 00.00-00.30 kom vi på den briljanta idén att vi MÅSTE hugga en julgran så vi ringde mommo (som tur är så är hon vaken sent) och lånade en såg :) Sen for vi ut till ett hemligt ställe och "hittade" en avsågad gran -host- så vi packade in den i bilen och for hem igen.

På fredagen vaknade vi tidigt, Emmsi for iväg till jobbet och jag tog smaragden hem till älgstigen igen och minuter efter det  följde jag efter Emmsi i mammas bil med mamma :) Shoppade lite saker hem till istidsgatan, åt lunch och bara hade en superdag med mamma. Sen for vi och hälsade på Acke och sedan hem igen.
Passade på att hälsa på mina kära medarbetare på buketten en sväng och längtade tillbaka :) Men snart är det jul och då ska jag passa på att jobba :) Åkte till morfar och Lena och mös med dom fram tills det att Emmsi kom hem från Ikea. Då beställde vi china mat och började pynta granen. Och efter många OM och MEN från Emmsis sida (hon har problem med tålamodet och aggressioner). Så fick vi granen att stå rakt. Vi sätte upp lamporna, några kulor och vattnade den stackars granen och gjorde oss sedan redo för att fara till Marie. Men lagomt tills vi var på väg ut genom ytterdörren så hörde vi en duns. Granen, kulorna och framförallt vattnet täckte golvet. TYPISKT!
Då var måttet rågat för oss båda och granen åkte ut! Tog med mina lilla plantering med amaryllis som jag hann göra under min korsta vistelse på buketten (gå bort gåva) och åkte iväg till Marie. Och där blev vi hela kvällen, är alltid så himla kul att vara hos Marie, finns alltid tusen miljoner saker att prata om och det resulterar alltid i att vi gapskrattar hela kvällarna. Nåväl, drog "raggen" och for sedan hem till Emmsi igen.

På lördagen försov vi oss lite och anlände till Luleå senare än planerat, mötte upp Emmsis jätte goa vän Jonna och tillbringade dagen med att shoppa ännu mera :) Efter shoppingen så åkte vi hem till Kalix igen och förtjänade åter igen china mat till middag :) MUMS! Efter det då bar det av till Happis till Emmsis jobbarkompis som hade fest, sedan ut på ompari som förövrigt var väldigt annorlunda, men väldigt kul :) Alla Emmsis jobbarvänner var så gulliga så :) Efter ompari så blev vi hämtade av Samme och Isabell, käkade och åkte sedan hem till Kalix igen.
Tyvär så han jag få migrän och kvällen slutade med en kall handuk på huvudet.

På söndagen klev vi upp, klädde på oss och gick en sväng runt stan (skyltsöndag) och allt var så himla mysigt, åt en avskedsmiddag på frasses och for sedan hem till älgstigen. Sa adjö och kramde Aston i massor, sedan körde vi hem Emmsi, plockade upp Neam och Nippe, och så var vi påväg hem till ume igen. Hann stanna i lule yttelrigare en gång, grabbarna skulle in på biltema, så jag och Neam passade på att gå på toy's R us och jag fick köpt lite julklappar :) Resterande tid av hemresan bestod av att vi lyssnade på Lugna favoriter, efter Neams och Nippes kärlekssång som Fiso mailat in och önskar. Men väl framme i ume så hade den inte spelats ännu.
Än idag vet jag inte hur den låter. Måste nog ta reda på det ---> http://www.youtube.com/watch?v=pGhlUzzib6c
Nu vet jag :)

I veckan har vi inte gjort så himla mkt, myst i massor, pussats i massor, ja ni förstår ;)
Har hunnit ha seminarium, plockat fram julsakerna och hunnit pynta litegrann :) klätt granen osv.
Älskar verkligen julen, allt är så himla mysigt nu :) Ska försöka hinna julstäda dvs. storstäda i helgen och pynta klart. Just nu är allt en himla röra bara för att jag har varit så sugen på att få upp grejerna :) hahaa.
Ikväll har jag och Fiso varit kulturella och fikat på Schmäck medans Gnarly boys spelade dvs. Johan i vår klass och hans vänner. Var sjukt mkt folk och roligt nog så var vi tvugna att dela bord med Adam från min gamla klass och hans kompis :) Var super kul att träffa honom igen :) Dessutom så fick jag och Fiso ett kärleksmoment mitt i en låt och var tvungen att ge varandra kärleksförklaringar :) i love u sis ♥ du går mig på nerverna ibland, men jag älskar dig gränslöst iallafall :)

En till rolig grej som har hänt i veckan är nallebudet som ramlade ner i mitt brevinkast :) från ingen mindre än älsko Therese :) åhh, jag blev så himla himla glad ♥ me love u mest!

Näe, livet är allt bra nu vill jag lova.
Om ända min bejbis kunde vara här, då vore allting perfekt!
Räkar dagarna tills han kommer hem igen, men som tur är eller ska jag säga otur så har jag Petter som ständigt låter mig påminnas om vilken underbar vovvsing vi har. DVS. När jag kommer hem, in genom dörren så "skäller" Petter (som Aston brukar göra när jag kommer hem) och jag får gråta en skvätt för att jag saknar honom så himla mkt! :( Men dagarna går fort, hoppas jag iallafall! För snart så orkar jag inte med Petters tjat om en minigris!
Grisar är äckliga, punkt slut.

Kommentarer
Postat av: Elin

åh tack så mycket :)

2007-11-30 @ 08:05:02
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Elin

hihi ja... men min presbild är ju graphic by prinsipesan :) illustration jag gjord ei sommras ;)
Har inte börjat med aquarellerna ännu men hm.. vet du va... jag ska kila på jala nu och köpa mig lite grejer :) tack för tipset

2007-11-30 @ 16:50:20
URL: http://prinsipesans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0