.WOUNDERFUL.MUSIK.MYS.WEEKEND.



Har haft en alldelens förträfflig helg, eller weekend kanske det heter :)
Emmsi kom till mig i torsdags och Aston blev lika glad som vanligt att se henne ;) hahaa.
Vi packade upp hennes saker och tillbringade sedan torsdagen och fredagen med att shoppa och strosa runt stan. På lördagen var det tänkt att vi skulle fara på korrefest, MEN då ringde Jojjo mitt i allt och hennes planer för kvällen var mkt bättre :) Så jag och Emmsi packade en väska och hoppade på bussen till Härnösand, där vi blev upplockade av Sis. För att sedan direkt fortsätta mot Hudiksvall för att se takida.
Och med stor risk för att låta som en fanatisk groupie:
- Vi stod högst upp på deras gästlista
- Dom hade fixat hotell rum åt oss
- Vi förfestade/efterfestade i deras loge med allihopa
- Vi käkade med dom mitt i natten
+ så var spelningen TUSEN gånger bättre än i ume.
just so u know.

På söndagen steg vi upp kring nio allihopa och duschade och packade ihop våra saker.
Och så började vi köra hemmåt mot Härnösand, men först ett stopp i sundsvall på akuten och på ikea.
Väl hemma i härnösand hos Jojjo så kunde inte jag eller Emmsi sluta titta på hur underbart fint och mysigt Jojjo bor. Vågorna piskade mot klipporna och kaminen värmde där vi satt ihop kurade i soffan. Vi gick en sväng till Kerstin och hälsade på och for sen och handlade mat, till förrätt blev det löjromsbomb utan löjrom och till varmrätt blev det kyckling flié, klyftpotatis och ädelostsås och efterrätten var hjortronparfait. Men både jag och Emmsi somnade kring nio så den enda som käkade efterrätt var Jojjo, hon höll sig vaken ngn timma längre än oss.

Igårmorse så ville varken jag eller Emmsi åka hem igen, helgen har varit så underbar och det kändes så jäkla tråkigt att avsluta den :/ Hemresan blev även en aning tidspressad, när vi hade 8mil kvar till ume så gick Emmsis buss om 60min + att vi var tvungen att fara förbi nydala och hämta resten av Emmsis saker.
VI HANN, med kanske två minuters marginal :) Tog ett hastigt farväl av Emmsi och sen for jag och Jojjo hem till oss. Bärde upp sakerna från bilen och bara chillade. Gjorde löjromsbomb med löjrom till middag och tosca annanas och glass till efterrätt och såg på tv mest hela kvällen, men några undantag.
Kring halv 12 var vi dödströtta igen och gav upp. Tror jag somnade så fort huvudet nuddade kudden.

Kommer ha fullt hus i veckan, Emmsi åkte juh som sagt igår, men då övertog Jojjo hennes sängplats och när Jojjo åker hem på önsdag så kommer min lillebror och tar hennes plats :) Blir inte förrän först på fredag som vi bara blir tre igen :) Men besök är kul! längtar efter Acke dessutom. Ska bli kul att få hitta på ngt med han och mamma såklart oxå efter hon slutat skolan. Själv är jag ledig hela veckan, har handledning på torsdag, men thats it. Måste så klart jobba hemma en massa, ska ta tag i det idag. Men nu ska jag efter en underbar morgon med två heroes avsnitt till frukost ta och kliva upp och städa till här lite. Lovar att det syns att det har varit tre tjejer här på samma gång.

Helgens bästa citat; - SNÄLLAAA skrik som en griiis!
asg* (Emma i nattmössan).
Kommentarer
Postat av: Elin

Spegeln är från dollarstore och kastade endast 100:-!!!!!

2007-11-01 @ 16:28:58
URL: http://prinsipesans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0